Haberler

    İşte Erkan Koyuncu'nun Son Durumu

    Sabah gazetesi foto muhabirinin durumu, geçirdiği kazanın ardından ciddiyetini koruyor.

    Galatasaray Futbol Takımı'nın bu sabah yapılması planlanan antrenmanı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nin girişinde yaşanan kaza sonucu ağır yaralanan Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

    Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Uzmanı Murat Dağ, yaptığı açıklamada, Koyuncu'da yaygın beyin hasarı meydana geldiğini belirterek, "Yoğun bakımda takip ve tedavisi devam edecek. Tabii ki mucize kapısı her zaman açık. Ama durumu çok ciddi. Önümüzdeki saatler bize her şeyi daha net gösterecek. Beyin içi hasar mevcut. Problem sadece kafatası kırığı değil, yaygın beyin içi hasar var" şeklinde konuştu.

    Bu arada, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karlı ve İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan'ın yanı sıra teknik direktör Cesare Prandelli ve sarı-kırmızılı takımın kaptanı Selçuk İnan, hastaneye gelerek, Koyuncu'nun durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Prandelli ve Selçuk, Koyuncu'nun ailesi ve akrabalarıyla da görüşerek, üzüntülerini  ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

    Arıboğan, tesis girişinde yaşanan kazayla ilgili, "Görünmez diyebileceğimiz bir kaza. Çok üzüldük. İnşallah dualarımızla yaşar diye bekliyoruz. Kaza olur olmaz kulüp doktorlarımız müdahale etti. Ardından ambulans yetişti" dedi.

    Lutfi Arıboğan, kazanın nasıl olduğuna dair soru üzerine, "Spekülasyonları bilmiyorum. Ama kapı açılırken arkadaşımızın hızlı bir hamlesi olmuş. Teknik detaylarını mühendisler açıklarlar. O sırada sensörden dolayı mı bilmiyorum, kapı kapanmış ve böyle bir sıkışma olmuş. Bana aktarılan bu" ifadelerini kullandı.

    Hastaneye gelen Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da çok üzücü bir durumun yaşandığını belirterek, şunları kaydetti:

    "Yoğun bakımda doktor arkadaşlarımızdan bilgi aldım. Çok ağır bir kafa travması geçirmiş. Maalesef durumu çok ciddi ve ağır. Çok kritik. İlk saatler çok önemli. Yapılması gereken bütün müdahaleler yapılmış. Şu anda hepimiz bekleyeceğiz. Allah'tan ümit kesilmez ama bu kadar ağır bir travma ümit ediyorum ki sevenleri ve sizlerin duasıyla hayata tutunur. Ancak açık söylemek lazım, çok ağır bir tablo. İnşallah birkaç saat sonra çok daha ümitli şeyler söyleyebiliriz. Ama yine bu kadar ağır bir kafa travmasından sonra hayatta kalmak bir mucize olur. İnşallah bu mucizeyi gerçekleştirir. Açıkçası biraz sizlerin duasına ve Allah'ın takdirine kalmış."

    Öte yandan Galatasaray Kulübü, internet sitesinden yaptığı açıklamada Erkan Koyuncu için "acil şifalar" dileğinde bulundu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Florya Metin Oktay Tesisleri Galatasaray Sadi Konuk Bakırköy Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title