Haberler

İşte Demirel'in Tartışılan Sözleri

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in Cumhurbaşkanlığı Seçimi Öncesinde Hiçbir Üniversitede Protesto Gösterisi Yapılmamasınına Dikkat Çekerek,"nerede Bu ODTÜ'lü Öğrenciler" Demesine AK Parti'den Tepkiler Geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Salih Kapusuz , Demirel'in Kavga ve Kargaşadan Medet Umduğunu, Ülkeyi Kaosa Sürüklemek İstediğini Söyledi.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde hiçbir üniversitede protesto gösterisi yapılmamasınına dikkat çekerek,"Nerede bu ODTÜ'lü öğrenciler" demesine AK Parti'den tepkiler geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Salih Kapusuz , Demirel'in kavga ve kargaşadan medet umduğunu, ülkeyi kaosa sürüklemek istediğini söyledi.

-BİLKEN ÜNİVERSİTESİ'NDE SÖYLEDİ-

Geçtiğimiz salı günü Bilkten Üniversitesi'nde söyleşiye katılan veren Demirel, bir öğrencinin "Tartışmalı cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde üniversitelerde protesto gösterisi yapılmadı. ODTÜ'lü öğrenciler nerede, bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu, esprili bir şekilde "Bu sorunun muhatabı onlar. Onlara aktaralım. Gerçekten nerede bu ODTÜ'lü öğrenciler" diyerek yanıtlamıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title