Haberler

İşte Böyle Bir Şey Kitabı

İşte Böyle Bir Şey Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. İşte Böyle Bir Şey Kitabı kitabının kısa özeti.

Futbol dünyasının zalim bir pırıltısı var; şöhretleri tez eskiten, iyi zamanlarını geride bırakanları derhal terkeden... "Efsane" olarak kayda geçen birkaç talihlinin dışındakiler, vefasızlığın, unutuşun karanlığına gömülürler. Futbolun gitgide silinmekte olan romantizminin yazarı Hakan Dilek, bu kadere karşı koyan bir futbolsever... "Efsaneler" yanında, her birinin ayrı ayrı meziyetleri, ayrı kişiliği olan futbolcuların "güzelliklerini"; bunları unutmamanın faziletlerini; futbolun değişik zamanlarını, değişik tatlarını anlatıyor.

Eski zaman futbolcuları: Kamil Aktan, Coşkun Özarı, Basri Dirimlili, Ogün Altıparmak, Metin Oktay, 70'lerin ustaları: Yavuş Şimşek, Sanlı Sarıalioğlu, Metin Kurt, Erol Togay, 80'lerin ve 90'ların yıldızları: Aykut Kocaman, Rıdvan Dilmen, Metin Tekin. Karadeniz çocukları: Samsunspor'un "şehit" takımı, kaleci Adem, Trabzonsporlu Hüseyin. Deliler: Sadullah, Bahtiyar. Ayrıca... Futbolcu lakapları ve "gurbetçilik" meselesi...

"Kafasını her kaldırışında gökte parlayan 'futbol mehtabı'nı görenler bilmelidir ki, bu ayın arka yüzü daha aydınlık..."

-Haşmet Babaoğlu-

" 'İyi ki futbolun hayatımda bir yeri var' duygusunu efendilikle yaşatan yazılar bunlar..."

-Akif Kurtuluş-

(Arka Kapak)

Yazar: Hakan Dilek

Yayınevi: İletişim Yayınları

ISBN: 9789750500206

Boyut: 13,5x19,5

Sayfa Sayısı: 215

Basım Yılı: 2002-03

Basım Yeri: İstanbul

Cilt Durumu: Karton

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
title