Haberler

İşte Boşanmaya Neden Olan Kareler!

Evlendikten Sonra Ünlü Sanatçı Bülent Ersoy'u 2 Kez Aldatan ve Her Defasında da Görüntülenen Armağan Uzun'un 3. ve Son Gece Yarısı Kaçamağını Etiler'de Bulunan Bir Mekanda Yaptı.

EVLENDİKTEN SONRA ÜNLÜ SANATÇI BÜLENT ERSOY'U 2 KEZ ALDATAN VE HER DEFASINDA DA GÖRÜNTÜLENEN ARMAĞAN UZUN'UN 3. VE SON GECE YARISI KAÇAMAĞINI ETİLER'DE BULUNAN BİR MEKANDA YAPTI.

Sabaha karşı sahne aldığı mekanın halkla ilişkiler işini yapan bir bayanla mekana gelen Uzun, hiç beklemediği anda karşısında patlayan flaşları görünce neye uğradığını şaşırdı. Kısa süreli şaşkınlığını üzerinden atan Uzun, Ersoy'la ilgili sorulara ise "Bülent Hanım şu anda evde uyuyor. Bu gecce eğlenmeye çıkacağımdan haberi var" cevabını verirken, ünlü sanatçı habersiz olduğu bu kaçamağı öğrendikten kısa bir süre sonra ise başta mekanın işletmecileri ve gazetecileri arayarak kaçamak ile ilgili bilgi aldı.

Daha öncede 2 kez aldatılan ve her defasında Uzun'u affeden ünlü sanatçı son kaçamaktan 2 gün sonra ise avukatı aracılığı ile "Davalı Armağan Mustafa Uzun'un sadakatsiz ve sorumsuz davranışlarında ağır kusurları, taraflar arasındaki düşünce ve kültür farklılığı bu evliliğin devamını imkansız kılmıştır. Bu nedenle davacı Bülent Ersoy, zaruri ve acil şekilde devamı mümkün olmayan bu evlilik birliğinin ortadan kaldırılmasını ve tarafların boşanmalarına karar verilmesini talep etmek zorunda kalmıştır" ifadeleri yer almıştı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title