Haberler

İşte Benim Stilim Yarışması ile Ünlenen Bahar Candan, Direk Dansı Yaptı

Güncelleme:

Candan kardeşlerden Bahar, Instagram hesabından direk dansı yaptığı anların videosunu paylaştı. Bahar paylaştığı video ile yine çok konuşulacağa benziyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim yarışması ile ünlenen Bahar Candan, paylaştığı videolarla çok konuşulmuştu. Bahar videolarına bir yenisini daha ekledi.

DİREK DANSI YAPTI

Murat Boz ve Eser Yenenler ile gecelerde yakalanan Candan kardeşler epeyce konuşulmuştu. Bahar Candan bu kez de Instagram'dan direk dansı yaptığı anları paylaştı.

İşte Bahar Candan'ın o görüntüsü;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (43)

01:

bu ne lan bunun neresi direk dansi dalgami geciyorsunuz, bu su aygiri görmüs kacipta agaca tirmanan maymun gibi dönüp duruyor. .

16
0
yanıtYanıtla
Mehmet Ali canyakar:

Baharin amaci direk dansi deyil cam agacinin tepesine Daha iyi yakisirsin bahar candan aradiginda cam agacinin golgesi

yanıt2
yanıt1
..:

direge asılmak ne zaman dans oldu

16
0
yanıtYanıtla
DER:

MAL YA BU VALLA MAL

14
0
yanıtYanıtla
marco:

Bir gereksiz haber daha

13
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ben dans falan göremedim. direğe asılıp dönen bir kadın sadece. komik

11
0
yanıtYanıtla
Husamettin:

Musteri bekliyor cuzdani kabarik dukkan burda yatirim yapacak borsaci ariyor bahar candan

10
1
yanıtYanıtla
Tato:

Kış mevsimde kilo almış. Tavana kadar tırmanamaz bence. Gündem olmak için yaptığına bakın, zavallı.

9
0
yanıtYanıtla
Sus yalan konusma:

Aga direk var da dans nerde?

9
0
yanıtYanıtla
Feride:

Rabbim akil dagitirkan bahar nerdeydi acaba diye sormustum nihayet cevap geldi

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title