Haberler

İstasyon Park Çocuk Oyun Evi Açıldı

Burdur Belediyesi İstasyon Parkı’nda hazırlanan Çocuk Oyun Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Burdur Belediyesi İstasyon Parkı'nda hazırlanan Çocuk Oyun Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İstasyon Çay Bahçesi'nde düzenlenen açılış töreninde konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çocuk Oyun Evi'nin hayırseverlerin katkılarıyla yapıldığını, belediye bütçesinin kullanılmadığını açıkladı. Çocuk Oyun Evi'nin salı günleri dışında öğretmen gözetiminde olacağını ve ailelerin çocuklarını oyun evine güvenle bırakabileceğini vurgulayan Başkan Ercengiz, "30 Mart'tan itibaren dedik ki, seçim gezilerimiz boyunca Burdur'da bir takım eksiklikleri tespit ettik ve bu eksiklikleri en kısa zamanda yerine getirerek, eksiklerimizi gidererek Burdur'un sosyalleşmesine katkı koyacağımızı dile getirdik. Burdur'umuzda daha önceden hizmet veren Gönülden Gönüle Mağazası ilk sosyalleşme hareketimiz oldu. İstasyon Park'taki atıl durumda olan bir binamızı çocuklarımızı hizmetine sokmaya ve çocuklarımızı mutlu etmeye karar verdik. Burayı tasarlarken, çocuklarımız buraya geldiğinde rahat bir şekilde oyun oynarken aileleri de rahatlıkla oturup, çayını, kahvesini içebilsin istedik. Biz bugün çok daha önemli bir şeyi başardık. Bizim dostlarımız, Burdurlu hemşehrilerimiz bu oluşumun içine katkı koymaktan büyük memnuniyet duydular ve Burdur Belediyesi'nin cebinden bir kuruş çıkmadan hep birlikte başardık. Bu noktada gönüllü bağışçıları sadece ekonomik katkı değil, yüreği ve gücüyle de destek veren tüm dostlarımızı, arkadaşlarımızı ve hemşehrilerimizi kutluyor, kendilerine teşekkür ediyorum. Projelerimizin devamı gelecektir" diye konuştu.

Başkan Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar ve çocuklarla birlikte Çocuk Oyun Evi'nin açılış kurdelesini kesti. Tören, Çocuk Oyun Evi'nin gezilmesi ve ikram ile sona erdi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Orkun Ercengiz Burdur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title