Haberler

İstanbulspor'da Hedef Galibiyet

TFF 1. Lig'de 19 Kasım Pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak İstanbulspor'un teknik direktörü Yalçın Koşukavak, maçı kazanarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

TFF 1. Lig'de 19 Kasım Pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak İstanbulspor'un teknik direktörü Yalçın Koşukavak, maçı kazanarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Yalçın, Rize'nin İyidere ilçesinde kamp yaptığı otelde kulüp başkan yardımcısı Muhammet Mete ile birlikte gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Yalçın, Çaykur Rizespor'un iddialı bir ekip olduğunu, hafta sonu işlerinin hiç kolay olmadığını belirtti.

Son haftalarda aldığı sonuçların kimseyi kandırmaması gerektiğine değinen Koşukavak, "Kadrosu çok iddialı. Çaykur Rizepsor'un şampiyonluk hedefleri var. Bizim farklı kulüp ve oyuncu planlarımız var. Biz uzun soluklu ve proje takımıyız. Bizim adımıza zor bir maç. İnşallah kazanarak yolumuza devam ederiz." diye konuştu.

Milli maçlar nedeniyle verilen arayı doğru geçirmenin önemli olduğunun altını çizen Koşukavak, "Bazen ritim yakaladığınızda ara olmamasını düşünürsünüz. Kötü gittiğiniz zaman nefes alma durumu var. Milli arayı ne olumlu ne olumsuz düşünüyorum. Milli arayı en kıymetli şekilde değerlendirmek önemli." ifadelerini kullandı.

Yeni çıkan bir ekip olmalarına rağmen iyi işler yaptıklarını beliren Koşukavak, "Bizi herkes başarılı görüyor. Biz 17 puanda Çaykur Rizespor 18 puanda. Puan hedefi olarak bakıldığında doğru yoldayız. Adaptasyon sorunumuza bakınca oyun içerisinde olgunluk yaşayamıyoruz. Bunu 10 haftada aşamadık. Zaman zaman zorlanıyoruz. Takım kurarken bunu düşünerek hareket ettik ve genç ekip olmanın eksikliklerini atlatmak zor." şeklinde konuştu.

İstanbulspor'un Rizeli başkan yardımcısı Muhammet Mete ise yıllarca Çaykur Rizespor tribünlerinde yer aldığını ve Karadeniz ekibin başarısı için çalıştığını söyledi.

Ailesininde herkesin Çaykur Rizespor taraftarı olduğuna değinen Mete, "İstanbulspor için görev yapıyoruz. Profesyonel insanlarız. Tek hedefimiz galibiyet. İnşallah iyi oynayarak kazanırız. Gönlüm her iki takımın birlikte Süper Lig'e çıkmasından yana." yorumunu yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Yalçın Koşukavak İstanbulspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title