Haberler

İstanbullular Vanessa Paradıs İle Büyülenecek!

Vanessa Paradis, Good Music İn Town Festivali Kapsamında 7 Şubat'ta Haliç Kongre Merkezi'nde Sahne Alacak.

1987'de ilk single'ı 'Joe le taxi' ile Fransa ve İngiltere de dahil olmak üzere toplam 15 ülkede bir numaraya yükselen ve üç milyon adet satışla dünya çapında bir üne kavuşan Vanessa Paradis, MAP İletişimin düzenlediği Good Music in Town kapsamında ilk kez Türkiye'de!

Yaşamını ünlü aktör Johnny Depp ile birleştiren aktris, şarkıcı, manken Paradis, 1990'da Serge Gainsbourg'un ve 1992'de Lenny Kravitz'in büyük desteğiyle hazırladığı albümlerle müzik dünyasında yerini sağlamlaştırdı. 1991'de Chanel'in 'Coco' parfümünün yüzü olan Vanessa Paradis, 2004 ve 2005 yıllarında da yine Chanel'in 'Cambon' ve 'Mademoiselle' kampanyalarıyla da hayranlarıyla buluştu.

Ülkemizde en çok Gerard Depardieu ile oynadığı 'Elisa' filmindeki başrolü ile sinemada tanınan Vanessa Paradis'in günümüze kadar 9 filmde başrol oyunculuğu ve bir çok ödülü de bulunuyor.

MAP İletişim tarafından "Good Music In Town" kapsamında ilk kez İstanbul'a gelen ve akustik konser turnesi ile bir çok ülkede kapalı gişe sahne alan Vanessa Paradis, 7 Şubat 2011'de Haliç Kongre Merkezi'nde.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title