Haberler

İstanbullu Gelin'de Arabadaki Cinsel İlişki Sahnesi Sosyal Medyada Tepki Topladı

Güncelleme:

Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde Osman ve arkadaşı Gülbin'in arabadaki cinsel ilişki sahnesi izleyicilerden tepki topladı.

İstanbullu Gelin dizisinin 66'ıncı bölümü dün akşam Star TV'de izleyicisiyle buluştu. Dizinin son bölümünde Osman ve arkadaşı Gülbin'in arabadaki cinsel ilişki sahnesi izleyicilerden tepki topladı.

ARABADAKİ CİNSEL İLİŞKİ SAHNESİ TEPKİ TOPLADI

İstanbullu Gelin'in 14 Aralık Cuma yayınlanan 66. son bölümüne, Osman ve yanındaki kadın arkadaşının arabadaki çay dökme sahnesi damga vurdu. İkilinin arabadaki duygusal sahnesinde Gülbin'in Osman'ın üzerine çay dökmesi ve temizlemeye çalıştığı anlar cinsel ilişki sahnelerini andırdı. İkilinin bu sahnesi de seyircilerin tepkisini topladı.

İstanbullu Gelin'de Arabadaki Cinsel İlişki Sahnesi Sosyal Medyada Tepki Topladı

"İYİCE SAÇMALADILAR"

Dizideki araba sahnesi kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Dizideki sahne için "Yok böyle berbat bir sahne" ve "Bitirin artık iyice saçmaladılar" gibi yorumlar yapıldı.

İstanbullu Gelin'de Arabadaki Cinsel İlişki Sahnesi Sosyal Medyada Tepki Topladı

İstanbullu Gelin'de Arabadaki Cinsel İlişki Sahnesi Sosyal Medyada Tepki Topladı

İstanbullu Gelin'de Arabadaki Cinsel İlişki Sahnesi Sosyal Medyada Tepki Topladı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (88)

Yakamoz:

Herkes ne kadar abartmayı seviyor ülkede okadar kötü şeyler varken cinsel istismarlar varken herkes başını kuma gömer ama bu tür sahneleri okadar büyütürlerki herkes namus bekçisi kesilir böyle zihinlerin resetlenmesi gerekiyor

16
16
yanıtYanıtla
Muhteremmmm:

Sizin gibi düşünen zihniyetlerin sayesinde ne namus kaldı ne de aile kavramı.Siz böyle düşündüğünüz sürece hiç kalmayacak Tebrikler.

yanıt10
yanıt2
Saniye yesilyurt:

Reytingi olan bir filme cinsel içerikli sahne çok çirkin ülkemiz cinsel tacizlerden zaten mutsuz halka iyi örnek olunbaşka bir konumu bulamadiniz çok ayıp artık dizinizi izlemek istemiyorum

yanıt7
yanıt0
Alper selvi:

Olumsuz yorum yapanlar ellerine böyle bir firsat gecse emin ol denemekten kacinmazlar hatta bir cogu yapmistr ama klvye dinine gelince herkes musluman

yanıt3
yanıt1
By R:

Fenomenmiş (!) Kime göre, neye göre fenomen? Bu ahlâksızlığa, rezil dizi programlarına biri dur demeli artık. Sapik zihninizde geçen her pisliği ortaya dökmek zorunda değilsiniz.

24
5
yanıtYanıtla
Damla oral:

Kesinlikle aynen öyle

yanıt8
yanıt5
Mahir Dağdelen:

Çok gereksiz ve aptalca, komik bile değil, ne gerek vardı bu sahneye...

23
4
yanıtYanıtla
Emel:

Ne kadar abartmışsınız ya geri kafalı cahil insanlar peh yani ne var bunda

8
13
yanıtYanıtla
evet:

bencede normal siradan bir sahne , anca yobazlar işte abartmış :(

yanıt5
yanıt6
adınızı yazın:

miden kaldırıyorsa mesele yok. tavsiyem çocuk varsa izletme. sakıncalı yani

yanıt3
yanıt4
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title