Haberler

İstanbullu Gelin 84. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İstanbullu Gelin Son Bölüm İzle

Güncelleme:

İstanbullu Gelin 84. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin 83. bölümüyle ekranlara gelmişti. Hayatı daha da zorlaştıran hastalığı evden ayrılmasına neden olan Esma, çocuklarının sürprizi karşısında ne yapacak? İstanbullu Gelin dizisinin 83. bölümünde neler oldu?

İstanbullu Gelin dizisi son bölümüyle Cuma akşamı ekranlara gelmişti ve merakla beklenen 84. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Evi terk eden Esma, huzur evinde karşılaşacağı sürprizlerle bu hamlesindenpişman olacak mı?İstanbullu Gelin dizisinin 83. bölümünde neler oldu? İşte İstanbullu Gelin dizisi hakkında merak edilenler…

84. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Cuma akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen İstanbullu Gelin dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Yeni bölüm fragmanında, hastalığı nedeniyle evi terk ederek huzur evine yerleşen Esma'yı çocukları ve Garip orada da yalnız bırakmazlar ve evdeki ortamı ona sağlamaya çalışırlar. Esma gördükleri karşısında duygularına hakim olamaz. Faruk ise Garip'e belki de ilk kez bu kadar samimi konuşarak, ''Biz sana ağabey diyelim sen onu baba diye oku''der. İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

İstanbullu Gelin 84. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İstanbullu Gelin 84. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

83'ÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kütüphane yeri bakmaya giden Esma'nın hastalığının bir anda baş gösterir ve nerede olduğunu bilmeden bulunduğu yerden gider. Ancak Nazif, bir depoda kilitli kalmıştır ve bir anda gaz lambasının düşmesiyle her yeri alevler sarar. Hastaneye yetiştirilen Nazif'in hayati tehlikesi yoktur. İkiz bebek haberini vermeyi bekleyen Gülistan, Nazif'in hastanede olduğunu duyunca hastaneye koşar. Bu sırada Süreyya ve evdekiler Esma'nın istemeden de olsa sebep olduğu durum hakkında konuşurlarken Esma konuşulanlara kulak misafiri olur ve ne yaptığını sorar. Nazif'in yangının ortasında kalmasına neden olduğunu öğrenen Esma çılgına döner, kendini affetmez.

İstanbullu Gelin 84. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

'SİZE SARILABİLİR MİYİM?'

Dilara ise Mert ile ilişkisine doludizgin devam ederken, Mert'in doğum günü sürprizi ile karşılaşır. Partinin sonunda Adem, Dilara'nın okuluna gelir ve bebeğine iyi bir baba olamamaktan korktuğunu, Mert'in yerini alacağını söyler. Dilara ise Adem'e onun bir tek babası olduğunu söyleyerek Adem'i sakinleştirir. Bu sırada Esma, Adem'in evini giderek, babasının saatini Adem'e verir. Adem'e 'oğlum' der ve Adem'de Esma'ya 'anne' diyerek sarılır. Adem için yeni bir başlangıç olur.

GECENİN SÜRPRİZİ ANASTASİA İLE OSMAN

Nazif hastaneden çıkar, Boran ailesi yine eski günlerine dönmüştür. Faruk'un restoranında Dilara için sürpriz bir parti düzenlenir ve partiye Boranların yeni üyesi Anastasia da Osman ile birlikte katılır. Herkesin gerildiği ortamda Esma, onları kendisinin davet ettiğini söyleyerek şok etkisi yaratır. Ardından Adem gelir ve başta Dilara ile Mert'e sarılır. Gecenin sonunda ev ahalisi odalarına çekildiği sırada Esma, bir mektup yazarak evi terk eder.

Mektupta, çocuklarına, Garip'e ve diğerlerine daha fazla zarar vermekten korktuğu, doğrusunun bu olduğunu düşündüğünü yazan Esma, onu aramamalarını söyler.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title