Haberler

İstanbul: Yeşilay Yetkilileri Toplantı Yaptı

Yeşilay Yetkilileri, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer ile Bir Toplantı Yaparak, Bağımlılık Yapan Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele Konusunda Okullarda Yapılacak Çalışmaları Görüştü.

Yeşilay yetkilileri, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer ile bir toplantı yaparak, bağımlılık yapan zararlı alışkanlıklarla mücadele konusunda okullarda yapılacak çalışmaları görüştü.

Toplantıya İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halim Karakaya, Milli Eğitim Şube Müdürü Hayri Bilici, Yeşilay Genel Başkanı M. Necati Özfatura, Genel Sekreter Ahmet Sırrı Arvas, Eğitim Koordinatörü Rabi Baştürk, Yüksek Şura Üyesi Mehdi Sungur ve İletişim Koordinatörü İsmail Atmaca katıldı. Toplantıda, yakında İstanbul Valiliği ile birlikte oluşturulacak Koordinasyon Merkezi ile çalışmalara büyük hız verileceği, Yeşilay eğitsel kol çalışmaları çerçevesinde, okullardaki Yeşilay Kulübü'nün aktivasyonunun artmasının sağlanacağı kaydedildi. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, Yeşilay gibi faydalı bir sivil toplum örgütüne her türlü desteği sağlayacaklarını belirterek daha önce Yeşilay'ın gençler arasında münazaralar yaptığını, bu geleneğin yeniden devam etmesi gerektiğini belirtti.

Yeşilay Genel Başkanı M. Necati Özfatura ise, çalışmalar hakkında, "Okullara yüz bine yakın Yeşilay afişleri astık. Kampanyalarımız devam ediyor. Geçen yıl 4 binden fazla öğretmene konferans verdik. Bu yıl bu rakamı ikiye katlamayı düşünüyoruz. Gönüllülerimiz çığ gibi artıyor. Gençlik Kulübümüze üye yağıyor. Yeşilay Kulübü üyesi öğrencilere bol miktarda bilgi, doküman, materyal göndereceğiz. Ülke çapında bütün şube ve temsilciliklerimiz ile devletimizin her zaman yanında ve hizmetindeyiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title