Haberler

İstanbul: Yere Düşen Vinci Yakalamak İsterken Hayatından Oldu

Kağıthane'de Sabitlenmediği İçin İnşaatın Çatı Katından Düşen Vinci Tutmaya Çalışan Gurbetçi İşçi, Vinçle Birlikte Yere Çakılarak Hayatını Kaybetti. Bu Sırada İnşaatın Altında Çalışan Diğer Bir İşçi İse, Yaralandı.

Kağıthane'de sabitlenmediği için inşaatın çatı katından düşen vinci tutmaya çalışan gurbetçi işçi, vinçle birlikte yere çakılarak hayatını kaybetti. Bu sırada inşaatın altında çalışan diğer bir işçi ise, yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kağıthane Çeliktepe Mahallesi Mahmut Şevket Caddesi Candar Sokak 18 numaradaki inşaatın çatısında yük taşımak için kullanılan vinç koparak yere düştü. Bu sırada çatıda çalışan ve Iğdır'dan çalışmak için geldiği öğrenilen İsmet Bozkurt (44) sabitlenmediği için düşen vinci yakalamaya çalıştı. Ancak dengesini kaybeden Bozkurt, vinçle birlikte yere çakıldı. Talihsiz gurbetçi, olay yerinde hayatını kaybederken, kamyona düşen vinçte bulunan inşaat parçaları ise o sırada inşaatta çalışan Ahmet Tencere'nin yaralanmasına neden oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bölgede inceleme yaptı.

Bozkurt'un cesedi savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna, Tencere ise olay yerine gelen ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title