Haberler

İstanbul: Yenilenen Hyundaı Coupe Fx, Autoshow 2006'nın İlgi Odağı Modellerinden Oldu

Hyundai'nin İç ve Dış Görünümünde Yenilikler Yapılan Coupe Fx Modeli, İstanbul Autoshow 2006'nın En Beğenilen ve En Çok İlgi Gösterilen Modellerinden Biri Oldu. İlk Kez 1997 Yılında Satışa Sunulan ve 2001 Yılı Sonunda İkinci Jenerasyonuna Kavuşan Coupe Fx'in Yenilenen Versiyonu Kadar Fuar Boyunca Aracın Tanıtımını Yapan Ünlü Manken Aysun Kayacı da Ziyaretçilerin İlgi Odağı Oldu.

Hyundai'nin iç ve dış görünümünde yenilikler yapılan Coupe FX modeli, İstanbul Autoshow 2006'nın en beğenilen ve en çok ilgi gösterilen modellerinden biri oldu. İlk kez 1997 yılında satışa sunulan ve 2001 yılı sonunda ikinci jenerasyonuna kavuşan Coupe FX'in yenilenen versiyonu kadar fuar boyunca aracın tanıtımını yapan ünlü manken Aysun Kayacı da ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Spor otomobil tutkunlarının en beğendiği modeller arasında ön sıralarda yer alan ve 2006 yılında çok az bir farkla en çok satılan ikinci spor otomobili konumunda bulunan Hyundai Coupe FX, iç ve dış görünümünde yapılan değişikliklerle daha da fazla hayran kitlesi oluşturmayı hedefliyor. Aralık 2006 itibariyle satışına başlanacak olan yeni Coupe FX'ten, Türkiye'de 2007 yılı sonuna kadar 130 adet satılması planlanıyor. Hyundai yöneticileri, araca gösterilen bu yoğun ilgi sayesinde araçların hepsinin planlanan süreden önce satılabileceğini ve Coupe FX'in yine en çok tercih edilen spor otomobili olabileceğini belirtiyorlar. 20-34 yaş grubundaki ağırlıkla erkek sürücüleri hedefleyen Hyundai Coupe FX, genç bekar veya çocuksuz genç evliler, üniversite öğrencileri, çalışan profesyoneller, hırslı bir kişiliğe sahip başarı odaklı insanlar, yenilikleri takip eden ve uygulayan, tasarıma önem veren ve modifiyeli araçlara ilgi duyan bir kitleye hitap ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title