Haberler

İstanbul: World Serıes By Renault Organizasyonu

World Series by Renault organizasyonunda Eurocup Megane Trophy ve Formula Renault 3.5 kategorilerinde ikinci yarışlar yapıldı.

World Series by Renault organizasyonunda Eurocup Megane Trophy ve Formula Renault 3.5 kategorilerinde ikinci yarışlar yapıldı.

İstanbul Park Pisti'nde gerçekleştirilen organizasyonda Eurocup Megane Trophy kategorisinde yapılan ikinci yarışta 'Racing for Belgium' takımının Portekizli pilotu Cesar Campaniço, 16.34.446'lık derecesiyle birinci olurken, ikinciliği 16.35.201'lik derecesiyle TDS takımının Fransız pilotu Ludovic Badey, üçüncülüğü de 16.39.485'lik derecesiyle TP Competition-Motor Heuger takımının İtalyan pilotu Luca Filippi elde etti. TP Competition-Moteur Huger takımı adına yarışan Türk pilot Mert Tahincioğlu ise, 17.33.949'luk derecesiyle yarışı 20. olarak tamamladı.

Eurocup Megane Trophy kategorisinde birçok kaza yaşanırken, 5 araç yarışı tamamlayamadı. 25 dakika artı 1 tur üzerinden yapılması gereken yarış, bir aracın pist üzerinde kalması nedeniyle erken bitirilmek zorunda kaldı. Renault'nun Formula 1 Takımı 3. pilotu Heikki Kovalainnen de, yarış sonrası bir gösteri sürüşü yaptı.

World Series Formula Renault 3.5 kategorisinde yapılan ikinci yarışta Victory Engineering takımının Portekizli pilotu Alvaro Parente 42.07.406'lık derecesiyle birinci olurken, ikinciliği 42.21.473'lik derecesiyle Carlin Motorsport takımının Rus pilotu Michael Aleshin, üçüncülüğü de 42.22.310'luk derecesiyle Epsilon Euskadi takımının İtalyan pilotu Davide Valsecchi elde etti. Eurointernational takımı adına yarışan Türk pilot Jason Tahincioğlu, 42.45.028'lik derecesiyle 16. oldu. 30 aracın katıldığı Formula Renault 3.5 kategorisinde ise 7 araç yarışı tamamlayamadı.

World Series Formula Renault 3.5 kategorisinde birinci olan Portekizli pilot Alvaro Parente'ye kupasını Vali Muammer Güler verdi. Vali Güler, padokta Renault'nun sergilenen Formula 1 araçlarını da inceledi.

Öte yandan World Series by Renault organizasyonunu son gününde toplam 26 bin seyirci izledi. Ücretsiz olan organizasyonda seyirciler, takım pilotlarını ve araçları yakından görme imkanı da buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title