Haberler

İstanbul: Volkswagen Ticari Araç, Vw Caddy İçin Özel Bir Kampanya Başlattı

Volkswagen Ticari Araç, Gücü, Pratikliği, Kullanım Rahatlığı, Ferah İç Tasarımı ile Değişik Kullanım Amaçlarını Karşılayan Vw Caddy İçin Çok Özel Bir Kampanya Başlattı.

Volkswagen Ticari Araç, gücü, pratikliği, kullanım rahatlığı, ferah iç tasarımı ile değişik kullanım amaçlarını karşılayan VW Caddy için çok özel bir kampanya başlattı.

Yapılan açıklamaya göre, kombi modelleri için geçerli olan kampanya ile çok avantajlı indirim fırsatının yanısıra, kredili alımlarda da 60 aya varan vadelerle uygun kredi koşulları müşterilere sunuluyor. Üstelik sınıfının ilk ve tek otomatik şanzımanlı ticari aracı olma özelliğine sahip VW Caddy Otomatik modeli de bu kampanyaya dahil. Aralık ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında tek kayar kapılı VW Caddy Kombi 1.9 TDI 36.950 YTL'ye satışa sunulurken, tavsiye edilen peşin indirimli anahtar teslim fiyatı üzerinden yüzde 80'e kadar olan miktarlar YTL ve H bazında kredilendirilebiliyor. 20 bin YTL ve 60 ay vade seçeneği ile kredi kullanıldığı takdirde ayda 544 YTL ödeniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title