Haberler

İstanbul Valisi Vasip Şahin Adıyaman Tanıtım Günleri'nde

’Türkiye’nin Güneşi İstanbul’da’ sloganıyla Adıyaman Valiliği tarafından organize edilen ve bu yıl birincisi İstanbul Feshane’de düzenlenen ‘Adıyaman Tanıtım Günleri’nin üçüncü günü büyük bir coşkuyla devam ediyor.

'Türkiye'nin Güneşi İstanbul'da' sloganıyla Adıyaman Valiliği tarafından organize edilen ve bu yıl birincisi İstanbul Feshane'de düzenlenen 'Adıyaman Tanıtım Günleri'nin üçüncü günü büyük bir coşkuyla devam ediyor.

Büyük bir coşkuyla devam eden Adıyaman Tanıtım Günleri'nin üçüncü gününe İstanbul Valisi Vasip Şahin de katıldı. Eyüp Feshane'de bulunan etkinlik alanına gelen Vali Şahin'i Feshane girişinde Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş karşıladı. Etkinlik alanında yaklaşık 2 saat kalan Vali Şahin, yöresel ürünlerin sergilendiği stantları tek tek gezerek sergilenen ürünlerle ilgili Vali Mahmut Demirtaş'tan bilgi aldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Tanıtım Günleri'ne katılan İstanbul Valisi Şahin'e Nemrut Dağı heykelcikleri ile bir adet Adıyaman'a has Pişnik halısı armağan etti.

Şahin'in yanı sıra Adıyaman Tanıtım Günlerine Şişli Kaymakamı Salih Işık, Beşiktaş Kaymakamı Abdullah Kalkan, Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal ile birçok ilçenin kaymakamı katıldı.

Tanıtım Günlerinin üçüncü gününde 'Kahta Davul Şov' ekibi ile halk oyunları ekibinin yaptığı gösteriler büyük beğeni topladı. Kahtalı Mıçı tarafından seslendirilen birbirinden güzel şarkı ve türküler katılımcıları mest etti. Coşku ve sevincin bir arada olduğu tanıtım günlerine katılan İstanbul'daki Adıyamanlılar Vali Mahmut Demirtaş'a teşekkür ederek, "Bu etkinliğin öncülüğünü ve mimarlığını yapan Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş'a ilimizin sahip olduğu tüm değerleri İstanbul'a taşıdıkları için çok teşekkür ediyoruz. İstanbul'daki Adıyamanlılar olarak büyük bir gurur ve sevinç içerisindeyiz. Feshane'de sergilenen yöresel ürünlerimizle burada adeta küçük bir Adıyaman oluşturulmuş. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Tanıtım günlerinin üçüncü gününde bir değerlendirmede bulunan Adıyaman Valisi Demirtaş, "İstanbul Feshane'de 25-28 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz tanıtım günlerimiz yoğun bir katılımla ve büyük bir coşkuyla devam ediyor. Sayın bakanlarımız, sayın milletvekillerimiz ve İstanbul Valimiz başta olmak üzere birbirinden değerli konuklarımız tanıtım günlerimize katılarak bizleri onurlandırdılar. Adıyaman'ın bütün değerlerini İstanbul'a taşıyarak vatandaşlarımızın beğenisine sunduk" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vasip Şahin İstanbul Adıyaman Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title