Haberler

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Açıklama Yaptı

İSTANBUL Valisi Ali Yerlikaya Kartal'da çöken binaya ilişkin kriz merkezinin oluşturulduğu okul önünde açıklamalarda bulundu.

İSTANBUL Valisi Ali Yerlikaya Kartal'da çöken binaya ilişkin kriz merkezinin oluşturulduğu okul önünde açıklamalarda bulundu.

Vali Yerlikaya, "Arama kurtarma çalışmalarımız çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Çok kısa süre içerisinde bütün enkazı, arama kurtarma noktasında bütün enkazı bitirmek istiyoruz. Saat 23.00 itibariyle olayın gerçekleşmesinden 7 saat sonra; 1'i ağır olmak üzere,  7 vatandaşımız yaralı olarak kurtarılmış, 2 vatandaşımız da maalesef hayatını kaybetmiştir. Yaralı vatandaşlarımızın tedavileri sevk edildikleri hastanelerimizde devam ediyor. Sevindirici bir haber vereyim Muhammed Alemdar'ımız 9 yaşında kendisiyle devamlı görüşüyoruz. Dua edelim inşallah en kısa sürede onu oradan kurtaracağız. 2 kişi ile daha konuşuluyor inşallah onları da çıkarıp hastanelere sevk edeceğiz. Hepimiz bu arama kurtarma çalışmalarının bitmesi için buradayız, inşallah sevindirici haberler alırız, buradayız uyumak yok." dedi.

YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Bu arada basın mensuplarına verilen basın açıklamasında kimlikleri tespit edilen yaralılar şöyle sıralandı:

Bezmialem Dragos Hastanesi'nde tedavisi süren 13 yaşındaki Hilal Tuana Alemdar'ın genel durumu iyi.

Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi süren, 23 yaşındaki Halil İbrahim Alemdar, ameliyat olan Alemdar'ın genel durumu iyi.

Ameliyat olan 47 yaşındaki Adem Alemdar, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde halen yoğun bakımda.

44 yaşındaki Safiye Alemdar'ın Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyatı sürüyor.

77 yaşındaki Adile Oral, 37 yaşındaki Nazan Tekgöz ve 56 yaşındaki Güler Yılmaz'ın da Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavileri sürerken genele durumlarının iyi olduğu belirtildi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Kartal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title