Haberler

İstanbul Üniversitesi Unikonut Ispartakule 1 Projesi’nin Temelleri Atıldı

İstanbul Üniversitesi akademik ve idari personeline yönelik hazırlanan Unikonut Ispartakule 1 Projesi'nin temelleri, 10 Temmuz 2010 Pazar günü yapılan törenle atıldı.

Törende, İÜ Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet'in yanı sıra Emlak Konut Genel Müdür Yardımcısı Sinan Ayoğlu, İÜ Fen Fakültesi Öğretim Üyesi ve Unikonut Ispartakule 1 Koordinasyon Komitesi Üyesi Doç. Dr. Sehban Kartal, Yeni Doğuş İnşaat Genel Müdürü İlhami Hotamış, proje mimarlarından Kerem Çınar ve ev sahibi olmaya hak kazanan İÜ mensuplarından Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Baki Akkuş, Florance Nightingale Hemşirelik Yüksek Okulu Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Türkinaz Aşti ve İÜ Hukuk Fakültesi mezunu Av. Gönül Afet Şahin birer konuşma yaptılar.

Temel atma merasimiyle devam eden tören, ev sahiplerinin de katıldığı kokteylle sona erdi.

UNİKONUT ISPATAKULE 1

İstanbul Üniversitesi, üyelerine ayrıcalıklı ve yepyeni bir proje ile hizmet vermeye hazırlanıyor. Şehre yakın konumu ve giderek artan prestijli konut projeleri ile İstanbul'un gözbebeği hâline gelen Ispartakule'de, İstanbul Üniversitesi üyeleri için yepyeni bir yaşam başlıyor. Unikonut Ispartakule Evleri, gerek mimarisi gerekse sosyal ve kültürel olanakları ile bir yandan ait olduğu kuruma dair "topluluk olma hissi"ni verirken diğer yandan kullanıcının özgür ve bireysel beklentileri karşılayarak doğal ve kültürel değerlerle bütünlemiş bir yaşam çevresi sunuyor.

Unikonut Ispartakule Evleri'yle üniversite personeline tüm zemin emniyet tedbirleri alınan, depreme dayanıklı olarak inşa edilen, kaliteli inşaat malzemelerinin kullanıldığı, ferah sosyal yaşam alanlarına sahip, peyzaj alanıyla mavi ve yeşilin her tonunu içinde barındıran, konforlu yaşam alanlarıyla cazip bir proje sunuluyor.

Unikonut Ispartakule, yaşayanlarına işlevsel ve mekânsal olarak zenginlik sunacak büyük bir orta bahçe etrafında biçimlendirilmiştir. Proje kapsamında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 olmak üzere farklı tasarım ve boyutlarda daireler arasından seçim imkânı sağlanıyor. İÜ Unikonut Projesi, gölet, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor ve fitness birimleri ile alışveriş alanlarının dışında, gezi yolları, botanik bahçeleri, çocuk oyun alanları da içeriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title