Haberler

İstanbul: Üniversite Öğrencileri Satır ve Döner Bıçaklarıyla Birbirlerine Girdi

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Karşıt Görüşlü Öğrenciler Arasında Çıkan Satırlı ve Döner Bıçaklı Kavga Sokağa Taştı. Polise de Saldıran Öğrencilerden 9'u Gözaltına Alındı.

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan satırlı ve döner bıçaklı kavga sokağa taştı. Polise de saldıran öğrencilerden 9'u gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde eğitim gören karşıt görüşlü öğrenciler arasında sabah saatlerinden bu yana süren gerginlik kavgaya dönüştü. Satır ve döner bıçaklarının kullanıldığı kavga daha sonra sokağa taştı. Fakülteden çıkış yapan öğrenciler arasında bir süre kovalamaca yaşandı. Kovalamaca, polisin grubun önünü kesmesiyle son buldu. Bu sırada bir grup öğrenci, polise saldırdı. Polisin de saldırıya karşılık vermesi üzerine Barbaros Bulvarı'nda bir süre arbede yaşandı. Arbede sırasında polis, 2 öğrenciyi yaka paça gözaltına aldı. Öğrencilerin ellerinde bulunan satır ve döner bıçaklarına el konuldu. Grup, polisin müdahalesi üzerine ara sokaklardan dağıldı. Bunun üzerine polis, ara sokaklarda uzun süre öğrenci aradı. Yapılan aramalar sonucunda 7 öğrenci daha gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title