Haberler

İstanbul'un Trafik Sorunu İçin 4 Bin Öneri

İstanbul'un Trafik Sorununa İlişkin Çözüm Önerisinde Bulunmak İsteyenler, Valilik, Belediye ve Emniyetin İnternet Sitelerine 4 Binin Üzerinde Mesaj Gönderdi.

İstanbul'un trafik sorununa ilişkin çözüm önerisinde bulunmak isteyenler, valilik, belediye ve emniyetin internet sitelerine 4 binin üzerinde mesaj gönderdi.

İstanbul'un trafik sorununun çözümü ile ilgili görüş ve önerilerde bulunmak isteyen üniversiteler, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları, basın yayın organları ile konuya ilgi duyan vatandaşların, bu görüş ve önerilerini 12-15 Aralık 2006 tarihleri arasında valiliğin ''www.istanbul.gov.tr'', İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın ''www.ibb.gov.tr'' ve İstanbul Emniyet Müdürlüğünün ''www.iem.gov.tr'' adresli internet sitelerine elektronik posta yoluyla gönderebileceklerinin açıklanmasının ardından bu sitelere çok sayıda mesaj yollandı.

Yetkililer, gelen çözüm önerileri arasında raylı sistemin genişletilmesi, tek-çift plaka uygulamasına geçilmesi, 15 yaşın üzerindeki araçların trafikten men edilmesinin yer aldığını kaydettiler.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title