Haberler

İstanbul: Ümranyiye'de Aşırı Sürat Ölüm Getirdi: 1 Ölü, 2 Yaralı

Ümraniye'de Aşırı Sürat Yapan Minibüsün, Emniyet Şeridindeki Bir Başka Araca Arkadan Çarpması Sonucu 1 Kişi Öldü, 2 Kişi de Yaralandı.

Ümraniye'de aşırı sürat yapan minibüsün, emniyet şeridindeki bir başka araca arkadan çarpması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Öğle saatlerinde Küçüksu kavşağı yakınında meydana gelen olayda, A.E.G.'nin kullandığı gıda malzemeleri taşıyan minibüs, aşırı hız yüzünden kontrolden çıkınca önce bariyerlere, ardından emniyet şeridindeki 34 DP 139 plakalı çekiciye çarptı. Çarpmanın etkisiyle 34 AU 9574 plakalı minibüsün sağ tarafı paramparça olurken, ön koltukta oturan M.K. feci şekilde hayatını kaybetti. Sürücü koltuğundaki A.E.G de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, minibüsün arkadan çarptığı çekicinin sürücüsü Edip Aslan'ın kaza anında lastik değiştirdiği ve hafif yaralandığı belirtildi.

Görgü tanıkları, minibüsün çok süratli geldiğini, önce bariyerlere ardından lastik değiştirmek için arıza şeridinde duran çekiciye çarptığını ifade etti. Kaza nedeniyle trafikte uzun süre aksama yaşanırken, polis kazayla ilgili çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title