Haberler

İstanbul: Ümit Milli Futbol Takımı Kadrosu Belli Oldu

Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı'nın 2 ve 6 Eylül tarihlerinde Galler ve İsrail ile oynayacağı 2007 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçlarının kadrosu belli oldu.

Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı'nın 2 ve 6 Eylül tarihlerinde Galler ve İsrail ile oynayacağı 2007 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçlarının kadrosu belli oldu.

Holiday Inn Oteli'nde yarın saat 17.00'de toplanacak Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı, 2 Eylül Cumartesi günü yerel saatle 15.00'te Cardiff'in Ninian Park Stadı'nda Galler ile karşılaşacak. Karşılaşmayı, Sırbistan Federasyonu'ndan Dragomir Tanovic yönetecek. Tanovic'in yardımcılıklarını Nikola Tomicic ve Bogdan Milisavljevic yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Dragan Krstic görev yapacak.

Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı, 6 Eylül Çarşamba günü saat 19.00'da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda İsrail Ümit Milli Takımı ile karşılaşacak. Karşılaşmayı Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Damir Skomina yönetecek. Skomina'nın yardımcılıklarını Robert Zirnstein ve Bojan Ul yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Matej Jug.

Ümit Milli Futbol Takımı, 28 Ağustos Pazartesi günü saat 07.50'de Manchester aktarmalı olarak Cardiff'e hareket edecek. Galler maçı kampı boyunca Cardiff Otel'de konaklayacak Ay-yıldızlı takım, 3 Eylül Pazar günü saat 23.00'te İstanbul aktarmalı olarak Ankara'ya gelecek. Milli Takım Ankara'da Patalya Otel'de konaklayacak.

Ümit Milli Futbol Takımı'nın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

"Uğur Uçar, Ferhat Öztorun, Mehmet Güven, Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), İbrahim Akın, Burak Yılmaz, Gökhan Güleç (Beşiktaş A.Ş.) Ufuk Ceylan, Selçuk İnan, Caner Erkin(V. Manisaspor), Serkan Kırıntılı, Fehmi Emre Güngör (MKE Ankaragücü), Ferdi Elmas, Yasin Çakmak (Ç.Rizespor), Kerim Zengin, Olcan Adın (Fenerbahçe), Özer Hurmacı (Ankaraspor A.Ş.), Mehmet Çakır(Gençlerbirliği), Bulut Basmaz (Elazığspor), Ferhat Çökmüş (Trabzonspor A.Ş.), Bekir İrtegün (Gaziantepspor), İbrahim Dağaşan (Bursaspor), Ergün Teber (Sakaryaspor A.Ş.), Giray Kaçar (Gençlerbirliği Oftaşspor), Barış Ataş (Diyarbakırspor), Mehmet Batdal (Bucaspor)".

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title