Haberler

İstanbul: Türkiye'ye Cinsel Uyarıcı Sprey Sokmak İsteyen İranlı Yolcu Yakalandı

İran'dan Gelen Bir Yolcu, Türkiye'ye 8 Valiz Dolusu Cinsel Uyarıcı Sprey Sokmaya Çalışırken Atatürk Havalimanı'nda Yakalandı.

İran'dan gelen bir yolcu, Türkiye'ye 8 valiz dolusu cinsel uyarıcı sprey sokmaya çalışırken Atatürk Havalimanı'nda yakalandı.

Atatürk Havalimanı gümrük ekipleri, Türk Hava Yolları'nın (THY) 1281 sefer sayılı uçağıyla sabah Tahran'dan İstanbul'a gelen İran vatandaşı Azeri asıllı Sadıgh Barazandeh Saber'e ait 8 valizde şüphe üzerine arama yaptı. Yapılan aramada, valizlerde paketler halinde piyasa değeri yaklaşık 200 bin YTL olan 3 bin 781 adet cinsel uyarıcı krem ve sprey yakalandı. Gümrük ekipleri tarafından gözlem altına alınan Sadıgh Barazandeh Saber, ifadesinde cinsel uyarıcı krem ve spreyleri Bakü'den piyasaya sürmek üzere İstanbul'a getirdiğini söyledi. Sadıgh Barazandeh Saber ifadesinin alınmasının ardından Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilirken, cinsel uyarıcı krem ve spreylere el konuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title