Haberler

İstanbul: Türkiye'nin En Büyük Arçelik Mağazası "Tunalar Town" Pendik'te Açıldı

Türkiye'nin En Büyük Arçelik Mağazası "Tunalar Town" Pendik'te Açıldı.

Türkiye'nin en büyük Arçelik mağazası "Tunalar Town" Pendik'te açıldı.

Türkiye'nin en büyük Arçelik mağazası olan "Tunalar Town"un açılış törenine, Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel, Koç Holding A.Ş Kurumsal İletişim ve Bilgi Grubu Başkanı Ali Koç, Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Aka Gündüz Özdemir, Tunalar Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tuna ve Trabzon Valisi Hüseyin Yavuzdemir de katıldı. İş dünyasından çok sayıda davetlinin de hazır bulunduğu törende, mağazanın açılışı dualarla gerçekleştirildi.

Törende konuşan Semahat Arsel, "Erol Bey çalışkan, girişimci bayimiz. Kendisini takdir ediyoruz. Bu sefer de İstanbul'da böyle bir girişim yapmış. Her işin 3 safhası var. Planlama safhası, realiteye geçirme safhası ve devam ettirme safhası. Erol Bey çok güzel planlamış, realiteye geçirmiş. Eminiz ki çok güzel devam ettirecek, başarılı olacak. Başarılar diliyoruz, hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz" dedi.

Koç Holding A.Ş Kurumsal İletişim ve Bilgi Grubu Başkanı Ali Koç da, "Kendimi Trabzon'da hissediyorum. Tüm Trabzon buraya gelmiş. Bu yeni müessese hayırlı olsun. Erol Bey ve ailesine teşekkür ediyorum" diye konuştu. Ali Koç, törene katılanların Kurban Bayramı'nı da kutladı.

Törende son olarak Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Aka Gündüz Özdemir ve Tunalar Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tuna söz aldı. Özdemir, "Arçelik, beyaz eşyanın yanı sıra mobilya üretimine de başladı. Onları da burada görmektesiniz. Arçelik, 1 milyon 100 bin kişinin geçim sağladığı bir yer. 15 bin kişi istihdam sağlıyor. Arçelik'in Türkiye ekonomisinde önemli bir yeri var" ifadelerini kullandı. Erol Tuna ise, "Burayı 18 ayda tamamladık. Burası, Arçelik'in İstanbul'daki en büyük mağazalarından biri. Arçelik ürünlerinin tümünü satmaktayız. Elektronik ürün mağazamıza T-tech de yer alıyor. En üst katımızda Karadeniz yemekleri ve Akçaabat köftemiz de bulunmakta. Katılımcılara buraya gelmelerinden dolayı teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.

Törenin ardından açılışı gerçekleştirilen mağaza, davetliler tarafından gezildi.

10 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Tunalar Town, Türkiye'nin en büyük Arçelik mağazası olma özelliğine sahip. Geniş bir alanda alışveriş imkanı sunmasının yanı sıra, mağazayı ayrıcalıklı kılan diğer özelliği de Arçelik fabrikasında üretilen tüm ürünlerin burada eksiksiz olarak satışa sunulması.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title