Haberler

İstanbul: Türker Aslan'dan Yalanlama

Tahkim Kurulu Başkanı Türker Aslan, Fenerbahçe-galatasaray Derbi Karşılaşmasının Ardından Basında Yer Alan "Fenerbahçe-galatasaray Maçındaki Olaylar 5 Maçlık Ağır Bir Cezayı Gerektirmez" Şeklinde Bir Demeç Vermediğini Açıkladı.

Tahkim Kurulu Başkanı Türker Aslan, Fenerbahçe-Galatasaray derbi karşılaşmasının ardından basında yer alan "Fenerbahçe-Galatasaray maçındaki olaylar 5 maçlık ağır bir cezayı gerektirmez" şeklinde bir demeç vermediğini açıkladı.

Karşılaşmayla ilgili kendisine ait böyle bir demeç olmadığını anlatan Aslan, önüne gelecek bir dosya konusunda böyle bir görüş belirtmesinin mümkün olmadığını belirterek, "Bir arkadaşımız beni arayarak bu işin hukuksal sürecini sordu. Ben de bunu anlattım. Kendisi bana 'Adnan Polat 5 maç kapanır diyor. Siz ne diyorsunuz?' diye sorduğunda, bu olaylar ne bir maç saha kapatmayı gerektirir ne de 5 maç. Rapor önümüze geldiğinde bunun ne olduğuna o zaman karar verilir. Onu bu günden kestirmek mümkün değil diyerek konunun hukuksal sürecini kendisine anlattım. Ama kendisi alakasız bir şekilde cümlenin önünü, arkasını kesip yazmış" diye tepki gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title