Haberler

İstanbul: Türk İşçisi Yaşanan Kavgayı Görüntüledi

Kazakistan'ın Atırau Vilayeti'nde, Kazak ve Türk İşçiler Arasında Yaşanan Kavga Esnasında Bir Türk İşçisinin Cep Telefonuna Kaydettiği Görüntüler Herkesi Şok Etti. Kavga Sonrasında Türk İşçilerinin Kan Revan İçerisinde Yerde Yatarken Elde Edilen Görüntülerinin Yanısıra Belden Aşağısı Çıplak Vaziyette Yerde Yatan Bir Türk İşçinin Görüntüleri de, Yaşanan Olayın Ne Denli Vahim Bir Sonuçla Noktalandığını Gözler Önüne Serdi.

Kazakistan'ın Atırau Vilayeti'nde, Kazak ve Türk işçiler arasında yaşanan kavga esnasında bir Türk işçisinin cep telefonuna kaydettiği görüntüler herkesi şok etti. Kavga sonrasında Türk işçilerinin kan revan içerisinde yerde yatarken elde edilen görüntülerinin yanısıra belden aşağısı çıplak vaziyette yerde yatan bir Türk işçinin görüntüleri de, yaşanan olayın ne denli vahim bir sonuçla noktalandığını gözler önüne serdi.

Kavga sonrası bugün akşam saatlerinde yurda dönen 160 kişilik kafile içerisinde bulunan bir Türk işçisinin kendisine ait cep telefonu ile görüntülediği kavga, yaşanan olayları bir kez daha gündeme getirdi. İsmini açıklamayan Türk işçisi, "Hiç kimse birşey bilmiyor ama olaylar çok büyük" dedi. Atatürk Havalimanı'nda ellerinde valizleri ile yurda dönen ve ismini açıklamayan Türk işçisi, "Hiç kimse birşey bilmiyor ama olaylar çok büyük. Şu anda bizim 400 arkadaşımız orada rehin gibi kampın içinde duruyor. Can güvenlikleri bulunmuyor ve hepsi tedirgin. Yani bizim devlet büyüklerimizin hiç birisi çıkıp açıklama yapmadı. Bir büyükelçi oraya gelerek lakayt lakayt konuştu. İnsanların acısını dindireceğine lakayt lakayt konuşyor. İnsanları ikna etmeye çalışıyor. Herkez çıkar peşinde orada. Herkes dolar peşinde ve kimse kimsenin canını düşünmüyor" dedi.

Türk işçisi, konuşmasının ardından Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı. Ayrılmasının ardından elde ettiği görüntüleri basına ileten Türk işçisi, yaşanan olayların boyutunun ne kadar vahim olduğunun görülmesini sağladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title