Haberler

İstanbul: Tuğba Özay'dan Restoran Açılışı

Ünlü manken Tuğba Özay, Beylikdüzü'nde bulunan bir et lokantasının açılışını yaptı. Açılışta Tuba Özay'la birlikte Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı da hazır bulundu.

Beylikdüzü'ndeki restoranın açılışına gelen manken Tuğba Özay, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Açılış kurdelesini Başkan Orakçı ile birlikte kesen Özay, restoranın hayırlı olmasını diledi. Kurdeleden kestiği minik bir parçayı ise restoranın sahibine hatıra kalması için verdi. Açılışın ardından restoranın mutfak bölümüne giren Özay, çalışanlarla bir süre sohbet etti. Müşterilere kendi elleriyle servis yapan manken Özay, ilgi odağı oldu.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan manken Tuğba Özay, yaz aylarında kilo vermek ya da formunu korumak isteyen bayanlara tüyolar verdi. Kendi fiziğinin güzelliğini öncelikle genlerine borçlu olduğunu belirten Özay, hayatında spora çok yer verdiğini kaydetti. Özay, "Çok spor yapıyorum. Bunun haricinde beyaz ekmekten uzak duruyorum. Son 2 yıldır günde sadece 1 ya da 2 dilim kepek ekmeği yiyorum. Onu da sadece midedeki suyu alması için. Sabahları aç karnına bir litre portakal, havuç ve elma karışımından oluşan içeceğimi içiyorum. Bu benim tok ve zinde olmamı sağlıyor. Yoğurt ve keçi boynuzunu karıştırıp yiyorum. Ayrıca yazın tezi kayısı, kışın da bol miktarda kuru kayısı tüketiyorum. Tüm bunların yanı sıra sporumu da yapınca sağlıklı ve zinde bir vücuda sahip oluyorum" dedi.

Kendi projelerinden bahseden Özay, "Benim, 'Tuğba Özay'la Fitnes' diye bir CD'im vardı. Çok satıldı ve iyi bir yere geldi. Şimdi de bir plates CD'si düşüncem var. Bu fikrimi basın mensubu arkadaşlarımla paylaştığım zaman, başka arkadaşlar bunu duyup benden önce davranmışlar. Buradan kendilerine sesleniyorum. Fikir çalmasınlar, yeni fikirler üretsinler" diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir açılışta telefonunun hafıza kartının çalındığına kaydeden Özay, "Bir kişi tarafından çantamdan telefonumun hafıza kartı çalındı. Yaptığımız araştırmalar sonrasında kimin alabileceğini tahmin ederek, kartı bulduk.

Belki kopyalamış olabilirler ama bu yapılan özel hayata müdahaledir ve çok yanlıştır" açıklamalarında bulundu.

Özay, restoran sahibiyle bir süre sohbet ettikten sonra lokantadan ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title