Haberler

İstanbul: Trabzonspor İstanbul'da

Turkcell Süper Ligi'nin 16. Haftasında Cuma Günü Deplasmanda Bursaspor ile Karşılaşacak Olan Trabzonspor, İstanbul'a Geldi.

Turkcell Süper Ligi'nin 16. haftasında Cuma günü deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, İstanbul'a geldi.

Türk Hava Yolları'na (THY) ait tarifeli bir uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Trabzonspor kafilesi, kendilerini Riva Tesisleri'ne götürecek otobüs gecikince havalimanında yaklaşık bir saat bekledi. Havalimanında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Pazartesi günü gerçekleştirilen olağan yönetim kurulu toplantısında her yönetim kurulu toplantısında olduğu gibi Trabzonspor'un sorunlarını konuştuklarını belirterek "Daha iyi nasıl yapabiliriz, bu camianın beklentilerine daha iyi nasıl cevap veririz diye konuştuk. Konuşmaya da devam edeceğiz. Trabzonspor'un şu an içinde bulunduğu konum itibarıyla elbette sorunları var ki burada. O sorunları da gidermek yönetimin işidir" dedi.

Yönetim dışındaki insanların da Trabzonspor'a destek olma zorunluluğu olduğunu anlatan Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu: "Ama bakıyorsunuz ki bu camianın sağduyu tanımayan insanları, Fenerbahçe maçı öncesi toplantı yapıyor. Toplantıda çıkan karar Trabzonspor'a destek manasında ama bakıyorsunuz ki onların içinde çığırtkan insanlar var. Bu insanlar televizyonlara çıkıp Trabzonspor'un değerlerini ayaklar altına alıyorlar."

Bu tür toplantılar yapan insanlara karşı eleştirilerini sürdüren Hacıosmanoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Bu insanlara sormak lazım, o toplantıdan sonra Trabzon'a gelip sadece Trabzon'da değil Türk futbolunda hiçbir takımın karşılamadığı, ağırlamadığı ve yemek davetine icabet etmediği Fenerbahçe Başkanı ve Yönetim Kurulu'nu acaba niye karşıladılar ? Onlarla beraber niye havalimanından yemeğe gittiklerini Trabzon kamuoyuna iyi aktarmaları lazım. Acaba bu toplantının tertip edilmesinde o insanlarla müşterek mi hareket ettiler?"

Bordo-mavili futbolcu Ersen Martin ise, kötü bir gidişleri olduğunu, ancak bu gidişe Bursaspor maçını kazanarak son vermek istediklerini belirterek "Kısa bir kamp için İstanbul'a geldik. İnşallah Bursaspor maçıyla galibiyetlere başlayacağız."

Ersen Martin, sakatlığıyla ilgili olarak da, "Şu an iyi durumdayım. İnşallah bu maçla oynamaya başlamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title