Haberler

Istanbul: Tiyatro Sanatçısı Mübeccel Vardar, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tiyatro sanatçısı Mübeccel Vardar, son yolculuğuna uğurlandı.

Tiyatro sanatçısı Mübeccel Vardar, son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz günlerde yakalandığı hastalık nedeniyle hayatını kaybeden tiyatro ve dizi oyuncusu Mübeccel Vardar için sabah Kenter Tiyatrosu'nda tören düzenlendi. Törende dostları Vardar'ın kişiliği ile ilgili duygusal konuşmalar yaptı. Cenaze törenin ardından Levent'te bulunan Afet Yolal Camii'ne getirildi. Camideki törene, Cem Davran, Erdal Özyağcılar gibi tanınmış bir çok sanatçı katıldı. Vardar'ın cenazesi, öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İstanbul'da 1960'da doğan Vardar, İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Vardar, "Harold ve Maude" adlı oyun ile Kenter Tiyatrosu'nda profesyonel oldu. "Cyrano De Bergerac", "Ölümü Yaşamak", "Babalar ve Oğullar", "Gönül Suçları", "Şafak Yıldızları", "Yarın Cumartesi", "Kökler", "Arzu Tramvayı" gibi oyunlarda rol alan Vardar, "Hanım" ve "Gönül Yarası" adlı filmlerde rol almıştı. Vardar, aralarında "Çalıkuşu" ve "Uğurlugiller"in de yer aldığı çeşitli TV dizilerinde de oynamıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title