Haberler

İstanbul: THY Teknik'e Üç Sertifika

Türk Hava Yolları Teknik, Bir Süredir Sürdürdüğü Toplam Kalite Çalışmaları Sonucunda Bu Alanda Üç Sertifikanın Birden Sahibi Oldu.

Türk Hava Yolları Teknik, bir süredir sürdürdüğü toplam kalite çalışmaları sonucunda bu alanda üç sertifikanın birden sahibi oldu.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş bir süredir sürdürdüğü toplam kalite yolculuğunda önemli bir adıma imza attı. Türkiye'deki en önemli uçak bakım merkezi olma özelliğini taşıyan THY Teknik, ISO 14001 Çevre Yönetim, OHAS 18001 İş Sağlığı ve İş Güvenlik sertifikalarına sahip oldu.

Şirketin Atatürk Havalimanı Teknik Bakım Merkezi'nde düzenlenen törende sertifikalarını TSE Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kurtar' dan ve Mayer Yönetim Kurulu Başkanı Metni Yerebakan'dan alan THY Teknik Genel Müdürü İsmail Demir, toplam kaliteyi şirketin her kademesine yayarak üç önemli belgeyi almaya hak kazandıklarını söyledi. Uçak bakım merkezinde bin 200'ü aktif olmak üzere 3 bin kimyasal maddenin kullanıldığını ifade eden Demir, bu maddelerin saklanması, kullanılması ve çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf edilmesi ile ilgili gerekli prosedürlerin bulunduğunu belirtti.

1980 yılında kurulan endüstriyel butik arıtma tesislerinin 1 milyon dolarlık yeni bir yatırımla modernize edildiğinin altını çizen Demir iş sağlığı ve iş güvenliği konusunda da gerekli önlemlerin alındığını söyledi.

Türkiye'de tek, bulunduğu coğrafyada ise önde gelen Uçak Ağır Bakım Merkezi olan Türk Hava Yolları Teknik AŞ, İSO 14001 Çevre Yönetim, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve İş Güvenlik sertifikasını alan ilk ve tek bakım merkezi oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title