Haberler

İstanbul: Tff Sağlık Kurulu Kulüp Sağlık Ekipleri Sürekli Eğitim Programı

Türkiye Futbol Federasyonu (Tff) Sağlık Kurulu'nun, Kulüp Sağlık Ekipleri Sürekli Eğitim Programı Çerçevesinde Kulüp Doktor, Fizyoterapist ve Masörlerine Yönelik Düzenlediği Eğitim Programı İstanbul'da Hilton Oteli'nde Başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Sağlık Kurulu'nun, Kulüp Sağlık Ekipleri Sürekli Eğitim Programı çerçevesinde kulüp doktor, fizyoterapist ve masörlerine yönelik düzenlediği eğitim programı İstanbul'da Hilton Oteli'nde başladı.

Programda katılımcılara yönelik 'Takımın Arkasındaki Takım' konulu bir konuşma yapan TFF Sağlık Kurulu Başkanı Prof.Dr. Mehmet Binnet, futbolda sakatlık oranlarının futbol düzeyi için önemli bir gösterge olduğunu söyledi.

"UEFA'nın en önemli çalışma konusu futbolcuyu koruma yöntemleridir" diyen Mehmet Binnet, "Nasıl bir ülkenin gelişmişlik düzeyini bebek ölüm oranı belirliyorsa, futbolunun düzeyini de sakatlanma oranları ortaya koyar" diye konuştu.

Türkiye'de maç ve antrenman sakatlığı oranlarının Avrupa'nın çok üzerinde olduğunu anlatan Mehmet Binnet, sözlerine şöyle devam etti: "Futbolla birlikte futbolcu yapısı da farklılaştı. Futbolcular, artık daha iyisini talep ediyor. Sporcular, özgürler ve toplum içinde etkililer. Bu nedenle onlara verilecek hizmet de aynı düzeyde kaliteli olmalı."

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci ise, Türk futbolunun belli bir noktaya gelmesi için durmaksızın çalıştıklarını belirterek, "TFF'nin kuruluş ve görevleri hakkında 3813 numaralı yasanın bize verdiği yetki doğrultusunda görev yapıyoruz. Hiçbir kulübe ne daha fazla yakınız ne de daha fazla uzağız. Her kulübe eşit mesafedeyiz. 2002 Dünya Kupası 3.'lüğünden sonra Türk futbolunda bir duraklama söz konusu. Ama şimdi Türk futbolunda yeniden eski heyecanı yakalama, Türk futbolunun yeniden yükselişe geçmesi durumundayız"

Seçimle göreve geldiklerini ve Türk futbolunun yükselmesi için özveriyle çalıştıklarını belirten Keçeci, şöyle konuştu: "Biz fahri olarak görev yapan insanlarız. Bizlere herkesin destek olması lazım. Biz futbola ve ülkemize olan sevgimizden dolayı hiçbir menfaat beklemeden görev yapıyoruz. Son derece iyi niyetli ve gayretli çalışmalarımıza destek bekliyoruz"

Federasyon başkanlığı için basında isminin geçtiğinin hatırlatılmasına tepki gösteren Keçeci, sözlerini şöyle tamamladı: "Şu anda federasyonun başkanı Haluk Ulusoy'dur. Ben de Haluk Ulusoy'un yönetiminde başkan vekiliyim. Genel kurul iradesiyle 4 yıl için göreve geldik. Başkan olma gibi bir düşüncem yok"

Keçeci, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in federasyonla ilgili açıklamaları ile ilgili soruları cevapsız bıraktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title