Haberler

İstanbul'u Birbirine Katan Gaspçı, Polisle Girdiği Çatışmada Vurularak Durdurulabildi

Güncelleme:

İstanbul'da, taksi gasp eden saldırgan, iki araca çarptıktan sonra polisle girdiği silahlı çatışma sonucu vurularak durdurulabildi. Yaralanan gaspçı hastaneye kaldırılırken yol 4 saat trafiğe kapatıldı.

İstanbul Küçükçekmece'de, sürücüsünü silahla etkisiz hale getirdiği taksiyi gasp eden sabıkalı gaspçı, iki araca çarptıktan sonra polisle girdiği silahlı çatışma sonucu vuruldu. Yaralanan gaspçı hastaneye kaldırılırken D-100 Karayolu yan yol Avcılar istikameti yaklaşık 4 saat trafiğe kapatıldı.

TAKSİYİ GASP EDEREK KAÇMAYA BAŞLADI

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre; Sefaköy'de bir kişi, sürücüsünü etkisiz hale getirdiği taksiyi gasp ederek kaçmaya başladı.

POLİSİN DUR İHTARINA ALDIRMADI, İKİ ARACA ÇARPTI

Bildirilmesi üzerine alarma geçen polis, gaspçının peşine takıldı. Polis, D-100 Karayolu yan yol Avcılar istikametine doğru taksi ile kaçan gaspçıya Cennet'te ulaştı. Gaspçı, polisin 'Dur' ihtarına aldırmayarak taksinin hızını artırınca önündeki biri taksi olmak üzere iki araca çarptı.

İstanbul'u Birbirine Katan Gaspçı, Polis Girdiği Çatışmada Vurularak Durdurulabildi

POLİSE DOĞRU ATEŞ ETMEYE BAŞLADI, VURULARAK DURDURULABİLDİ

Kaza nedeniyle duran araçtan inen gaspçı, polise doğru silahla ateş etmeye başladı. Polis de ateşe karşılık verince çıkan çatışmada gaspçı vurularak etkisiz hale getirildi.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Gelen ambulansla olay yerinde ilk müdahalesi yapılan ve adı öğrenilemeyen gaspçı, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ÇOK SAYIDA SABIKASI VAR

Yapılan araştırmada şüphelinin, çeşitli suçlardan sabıkasının bulunduğu ve çok sayıda suçtan polis tarafından arandığı öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri, bölgede delil araştırması yaptı. Olay yerinde çok sayıda boş kovan bulundu.

YOL 4 SAAT TRAFİĞE KAPATILDI

Olayla ilgili soruşturma sürerken D-100 Karayolu yan yol Avcılar istikameti yaklaşık 4 saat trafiğe kapatıldı.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

Sevgi Çiçekleri:

Bu kadar orantısız kuvvet uygulamaya gerek varmıydı? Ya ölseydi nolacaktı? Böyle ufak yanlışlar için hemen silahla müdahaleyi doğru bulmuyorum. Adam bırakılsaydı çatışma da olmazdı. Doğrusu devletin ve toplumun bağrına basması ve rehabilite edilerek topluma faydalı bir kişi haline gelmesi. Yoksa ufacık bişeyde vurmakla olmaz. Kırmızıda geçti idam , hatalı park etti idam böyle birşey olmaz.

1
12
yanıtYanıtla
Furkan:

Saçmalana senin basite aldığın kırmızı ışık can alıyor. Nizam için kurallar katı olacak. Kurallar esnek olduğu için bu haldeyiz. Nesin ilkokul mezunu mu?

yanıt2
yanıt1
Türk Irkçısı:

polis hırsızı vursun hırsız polisi yiyin birbirinizi

1
8
yanıtYanıtla
Stop:

Asın gitsin;(

5
2
yanıtYanıtla
Vatandas:

Bunu hastaneye goturenide hapse atin gerci yakinda afla cikar birdahaki cinayette buradan duyarız

3
2
yanıtYanıtla
Gs:

Iyi olmuş

3
0
yanıtYanıtla
Sevgi Çiçekleri:

Affı eleştirenleri de görüyorum Biz bu topraklarda Mevlana nın gel bin kere tövbe etmiş olsanda gel. Sözlerini hiç anlayamamışız ki yanlışa düşen mazlumları affedemiyoruz. Sevgi barış ve dostlukla mutlu bir dünyada mutlu bir ülkede yaşamayı istemezmiyiz? Kalbimizin heyecanla ve sevinçle dolmasını istemezmiyiz? O zaman önce affetmekle başlamak en güzeli.

1
0
yanıtYanıtla
Harbi:

Sevgiiçeği hadiii canım başka çorbada söyliyelimmi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title