Haberler

İstanbul: Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Maddi Hasar Meydana Geldi

Turkcell Süper Ligi'nin 16. Haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray Arasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Oynanan Derbi Maçın Ardından Misafir Takım Taraftarlarının Bulunduğu Tribünde Maddi Hasar Meydana Geldiği Açıklandı.

Turkcell Süper Ligi'nin 16. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan derbi maçın ardından misafir takım taraftarlarının bulunduğu tribünde maddi hasar meydana geldiği açıklandı.

Stat Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Sarı-kırmızılı taraftarların stada girişlerinden itibaren tribünde hasar meydana getirmeye başladığı kaydedildi. Kullanılmaz duruma gelen koltuk sayısının 700'ü aştığı kaydededilen açıklamada tuvaletlerin de aynı durumda olduğu ifade edildi. Satış yapılan büfede de belli oranda hasar oluştuğu ilave edilirken, yapılan incelemeler doğrultusunda hazırlanan rapor ve görüntülerin federasyona ve Galatasaray Kulübü'ne gönderildiği bildirildi.

Hasar gören tribünde temizleme çalışmaları başlarken, kırılan koltukların yenilenerek stadın Fenerbahçe'nin UEFA Kupası H Grubu'nda Eintracht Frankfurt'la 13 Aralık'ta oynayacağı maça kadar hazır duruma geleceği kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title