Haberler

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Sarıgül'den Açıklamalar

Batman'da İncelemelerde Bulunan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Yöneticilerini Sert Bir Dille Eleştirdi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İşgal Altında Olduğunu İddia Eden Mustafa Sarıgül, CHP Lideri Baykal'ı İsim Vermeden, 'Yeteneksiz, Beceriksiz Bir Siyasi Baron' Olarak Nitelendirdi.

Batman'da incelemelerde bulunan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP yöneticilerini sert bir dille eleştirdi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) işgal altında olduğunu iddia eden Mustafa Sarıgül, CHP lideri Baykal'ı isim vermeden, ''Yeteneksiz, beceriksiz bir siyasi baron'' olarak nitelendirdi.

Bedensel engelli ve görme özürlü vatandaşlara tekerlekli sandalye ve baston dağıtma töreni için Batman'a gelen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Batman'da görkemli bir şekilde karşılandı. Mahalle muhtarları, bedensel, zihinsel ve görme özürlüler dernekleri başkanları tarafından karşılanan Sarıgül'e, Batman kent merkezinde kalabalık bir araç konvoyu eşlik etti.

Zihinsel ve görme engellilere baston ve tekerlik sandalye dağıtımı töreninde konuşan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) işgal atındadır. Yeteneksiz, beceriksiz, halk desteğini kaybetmiş bir siyasi baron ve arkadaşlarının işgali altındadır. Benim görevim Cumhuriyet Halk Partisi'ne demokrasi getirmek, hak getirmek, hukuk getirmek, liderlere bağlı mebus değil, hakka ve halka bağlı mebusların olmasını sağlamaktır. Bugün işgal edilmiş kaleler Türkiye'de var. Dünyada da

işgal edilmiş kaleler var. Ama bugün Türkiye'de işgal edilmiş en büyük kale Cumhuriyet Halk Partisi kalesidir. O kaleyi önce işgalden Batman halkı, Güneydoğu halkı ve ülke halkımızın desteğiyle inşallah kurtaracağız" dedi.

Sarıgül, "Sadece genel başkanların işaret ettikleri milletvekilleri olmaktadır. Hesap halka değil, genel başkana verilmektedir. Utanmadan, sıkılmadan, arlanmadan 4 genel seçim, 3 yerel seçim kaybeden bir genel başkan hala yerinde oturmaktadır. Siyasi partiler artık ülke siyasetinin önünü tıkamaktadır" şeklinde konuştu.

Konuşmasında bölgede devam eden operasyonlara da değinen, Sarıgül, "Dünya da şimdiye kadar hiçbir sorun terörle silahla çözülmüş değildir. Ben biliyorum ve inanıyorum ki halkımız sandıkta ceza vermeyi bilir. Halkın partisi olamayanlar, halkla aralarına yapay duvar örenler yok olmaya mahkumdur ve muhakkak yok olacaklardır" diye konuştu.

Batman'da vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Mustafa Sarıgül, daha sonra özel uçakla İstanbul'a hareket etti.

(MŞY-FA-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title