Haberler

İstanbul: Şirket Haberleri

Dünya'nın önde gelen lüks otomobil üreticisi Ferrari'nin haziran ayından itibaren seri olarak üretimine başlanan en güçlü aracı Ferrari 599 GTB, İstanbul'da görücüye çıktı.

Dünya'nın önde gelen lüks otomobil üreticisi Ferrari'nin haziran ayından itibaren seri olarak üretimine başlanan en güçlü aracı Ferrari 599 GTB, İstanbul'da görücüye çıktı.

Ferrari'nin merakla beklenen yeni modeli, Ferrari 599 GTB Fiorano seçkin davetlilerin katılımı ile Avrupa'dan önce İstanbul'da tanıtıldı. Fer Mas Yönetim Kurulu Başkanı Alfredo Altavilla ve Fer Mas Oto Ticaret A.Ş Genel Müdürü Orhan Ülgür'ün ev sahipliğinde Kuruçeşme Showroom'da gerçekleştirilen tanıtım toplantısında 599 GTB Fiorano modeli Ferrari tutkunlarından tam not aldı.

Ferrari'nin dünyaca meşhur F1 test pisti "Fiorano" kod adıyla anılan Ferrari 599 GTB, 5 yıllık yoğun bir çalışmanın ürünü. Ferrari geleneğinin en önemli otomobili olarak görülen Ferrari 599 GTB Fiorano'nun dünya lansmanı, mart ayında düzenlenen Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı'nda gerçekleştirildi. 1.3 milyon euroluk "Enzo" modelinin motoruna sahip olan 599 GTB Fiorano, en hızlı ve en güçlü seri üretim Ferrari olarak dikkat çekiyor. 599 GTB Fiorano'nun 5999 cm3 hacminde 12 silindirli motoru, 620 beygir güç üretebiliyor. 599 GTB Fiorano, üstün Ferrari teknolojisiyle 0-100 km hızlanmasını 3.7 saniye gibi az bir sürede gerçekleştiriyor.

Kuruçeşme Showroom da düzenlenen tanıtım etkinliğinin ardından yine bir ilk gerçekleştirilerek, 24 Ferrari sahibine İstanbul Park pistinde Ferrari 599 GTB Fiorano test ettirildi. Test Sürüşü organizasyonu, Ferrari'nin resmi ileri sürüş teknikleri kursu "Pilota Ferrari"nin profesyonel eğitmen pilotları tarafından gerçekleştirildi. Etkinliğin ardından "Pilota Ferrari" sertifikaları katılımcılara, Program Direktörü Vittorio Brambilla tarafından verildi. Pilota Ferrari, 1993 yılından beri sadece Ferrari sahiplerine özel olarak, Maranello Modena'da bulunan Ferrari fabrikasının hemen yanında bulunan Fiorano Test Pistinde, Ferrari otomobilleri için ileri sürüş teknikleri öğretiyor. Türkiye, İtalya dışında bu programın gerçekleştiği 4.ülke olarak yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title