Haberler

İstanbul: Seat Cup Türkiye Ve Vw Polo Ladıes Cup, 24-25 Haziran'da İstanbul Park'ta Start Alacak

Doğuş Motorsporları kapsamında düzenlenen SEAT Cup Türkiye ve VW Polo Ladies Cup 2006 sezonunun 3. yarışı, 24-25 Haziran tarihlerinde İstanbul Park'ta start alacak. SEAT Sport'un WTCC'de yarışan ve halen lider konumda bulunan efsane pilotu Yvan Müller de, organizasyon kapsamında Türkiye'ye gelecek.

Doğuş Motorsporları kapsamında düzenlenen SEAT Cup Türkiye ve VW Polo Ladies Cup 2006 sezonunun 3. yarışı, 24-25 Haziran tarihlerinde İstanbul Park'ta start alacak. SEAT Sport'un WTCC'de yarışan ve halen lider konumda bulunan efsane pilotu Yvan Müller de, organizasyon kapsamında Türkiye'ye gelecek.

Doğuş Motorsporları (DMS), sezonun 3. yarışı olan NTV ayağında Türkiye Pist Şampiyonası kapsamında, haftasonu yeniden pistlerdeki yerini almaya hazırlanıyor. 24-25 Haziran tarihlerinde İstanbul Park'ta gerçekleşecek organizasyon kapsamında 4 farklı tek marka kupası ile start alacak SEAT Cup Türkiye ve VW Polo Ladies Cup, yine geçen sezon ve yarışlarda olduğu gibi heyecan ve rekabet çıtasını belirleyecek. Organizasyon çerçevesinde SEAT Sport'un World Touring Car Championship (WTCC) yarışlarındaki en büyük kozu olan ve halen şampiyonada lider konumda bulunan Yvan Müller de Türkiye'ye gelecek. Halen 33 puanla 2006 WTCC Pilotlar Klasmanı'nda liderliğini koruyan Müller, DMS pilotlarına destek vermek amacıyla geleceği yarışlarda ayrıca basın mensuplarıyla birlikte taxi drive yapacak. Bununla birlikte Yvan Müller ile adını uluslararası alanda duyurmuş bir diğer Fransız bayan pilot Justine Monnier de, VW Polo Ladies Cup'ta konuk yarışmacı olarak start alacak, aynı zamanda VW Polo Cup araçlarıyla da taxi drive yapacak.

SEAT Cup Türkiye'de VDF pilotu Mert Aytuğ 50 puanla genel klasmanda birinci, Dunlop pilotu Taner Şengezener ise 44 puanla ikinci sırada, 31 puanla Shop&Miles pilotu Hakan Güven yer alıyor. VW Polo Ladies Cup'ta ise Dunlop pilotu Güneş İpekkan genel klasmanda 36 puanla birinci, diğer Dunlop pilotu Ann Tahincioğlu 34 puanla ikinci, 25 puanla da Ebru Sile üçüncü sırada yer alıyor.

VW Polo Ladies Cup'taki tüm bayan pilotlar için büyük önem taşıyor. Ağustos ayında Türkiye'de düzenlenecek F1 yarışı organizasyonu kapsamında start alacak VW Polo Ladies Cup'ın o döneme kadar genel klasmanda ilk iki sırayı alan bayan pilotları, Ekim ayında Hollanda'da düzenlenecek DTM yarışı çerçevesinde düzenlenecek Alman Polo Cup organizasyonunda yarışacak. Bunun öncesinde ise Alman VW Polo Cup'ta yarışan 2 bayan pilot ise İstanbul Park'ta F1 dönemi düzenlenecek olan VW Polo Ladies Cup'ta konuk pilot olarak yer alacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title