Haberler

İstanbul: Samsung'un Yeni Firmware'i V2.45 ile Kullanıcılar Cihazlarına Ek Özellik Katabilecek

Samsung'un Yeni Eğlence Cihazı T9'un Bluetooth Özellikli Sürümleri 2007'den İtibaren Web Üzerinden Temin Edilebilecek. Daha Önce Piyasaya Sunulan Samsung Mp3 Çaları Bulunan Kullanıcılar İse Samsung'a Özel Bir Gömülü Yazılım (Firmware) Olan V2.45'i Kullanarak Cihazlarına Ek Özellikler Katabilecek.

Samsung'un yeni eğlence cihazı T9'un Bluetooth özellikli sürümleri 2007'den itibaren Web üzerinden temin edilebilecek. Daha önce piyasaya sunulan Samsung MP3 çaları bulunan kullanıcılar ise Samsung'a özel bir gömülü yazılım (firmware) olan V2.45'i kullanarak cihazlarına ek özellikler katabilecek.

Samsung, yeni firmware'i V2.45 ile sadece yeni ürün geliştirmekle kalmıyor, aynı zamanda daha önce satışa sunulan MP3 çalarları da düşünüyor. Yapılan açıklamaya göre, dünyanın en önemli eğlence cihazları üreticilerinden Samsung'un MP3 ekibi sadece yeni ürün geliştirmekle kalmıyor, aynı zamanda daha önce satışa sunulan Samsung MP3 çalarların güncelleştirilmesi için de çalışıyor. Samsung'un yeni eğlence cihazı T9'un Bluetooth özellikli sürümleri 2007'den itibaren Web üzerinden temin edilebilecek. T9 kullanıcıları ayrıca, Samsung'un internet sitesinden her ay bir yeni bedava oyun indirebilme şansına sahip olacak. Daha önce piyasaya sunulan Samsung MP3 çaları bulunan kullanıcılar ise Samsung'a özel bir gömülü yazılım (firmware) olan V2.45'i kullanarak cihazlarına ek özellikler katabilecek. Örneğin Z5'in 35 saat olan pil ömrü, Samsung'un sitesinden indirebilen gömülü yazılım ile 45 saate çıkarılabilecek.

Bir donanım cihazına iliştirilen yazılım olarak tanımlanan gömülü yazılım (firmware), cihaz bileşenleri üzerindeki çeşitli donanımların işlevlerini nasıl yerine getireceklerini bildiren ve genellikle tekrar yazılabilir olan ufak kodlardan oluşuyor. Gömülü yazılımlar ağırlıklı olarak, zaman içinde cihazın kullanım özelliklerinin geliştirilmesi amacıyla geliştiriliyor. Samsung MP3 ürünlerine yönelik gömülü yazılım güncellemeleri ise, http://www.samsungplay.com adresinden yapılabiliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title