Haberler

İstanbul: Sağlık Görevlisinin Karıştığı Tartışmaya Yaralı Kadın, Müdahale Etti

Şişli'de Yolun Karşısına Geçmek İsterken, Ticari Taksi Sürücüsünün Çarptığı Yaralı Kadına Müdahale Eden Sağlık Görevlisiyle Bir Vatandaş Arasında Tartışma Çıktı. Yerde Acılar İçinde Yatan Genç Kadın, Kendisini Unutarak Tartışmaya Başlayan Kadınlara, "Başımda Kavga Edeceğinize Beni Hastaneye Götürün" Diyerek Tepki Gösterdi.

Şişli'de yolun karşısına geçmek isterken, ticari taksi sürücüsünün çarptığı yaralı kadına müdahale eden sağlık görevlisiyle bir vatandaş arasında tartışma çıktı. Yerde acılar içinde yatan genç kadın, kendisini unutarak tartışmaya başlayan kadınlara, "Başımda kavga edeceğinize beni hastaneye götürün" diyerek tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre, Cevahir Alışveriş Merkezi'ne gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen Aysel Yokuş'a (25), H.K. yönetimindeki bir ticari taksi çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere yığılan genç kadın, yaralı halde feryat ederek yardım istedi. Çevrede bulunan vatandaşların yardımına koştuğu Yokuş'a güvenlik görevlisi bir bayanla, başka genç bir kadın müdahale etti. Sık sık üşüdüğünü dile getiren Yokuş, bir müddet ambulans bekledi. Bu sırada olayı meraklı gözlerle izleyen vatandaşlardan bazıları, girdiği şokun etkisiyle sık sık titreyen Yokuş'un üzerine bir yandan ceketlerini örterken, bir yandan da ellerine eldiven taktı. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık görevlisi genç bayan, yerde acılar içinde yatan Yokuş'a müdahale etti. Yokuş'a yardım etmeye çalışan genç bir bayan, sağlık görevlisinin sık sık soru sormasına sinirlendi. Bunun üzerine yaralıyı unutarak tartışmaya başlayan kadınlara, Yokuş müdahale etti. Kadınlara bağıran Yokuş, "Benim başımda kavga edeceğinize beni hastaneye götürün. Çok üşüyorum" diyerek tepki gösterdi. Vatandaşlar da sağlık görevlisini uyararak "Yaralıyı götürün" ikanız da bulundu. Yaralı ambulansa konulurken, acılar içinde feryat etti. Ambulansa konulan Yokuş'a bir Yunus polisi, refakat etti. Yaralı kadın Şişli Etfal Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Ticari taksi sürücüsü H.K., Yokuş'un Cevahir Alışveriş Merkezi'ne doğru hızlı bir şekilde gittiğini, aracın aynasına çarptığını ve kendisinin süratli olmadığını iddia etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title