Haberler

İstanbul: Sadettin Saran, Disiplin Kuruluna Savunma Verdi

Fenerbahçe Kulübü'nde Disiplin Kuruluna Sevk Edilen Eski Yönetici Sadettin Saran, Hakkındaki İddialarla İlgili Savunmasını Yaptı.

Fenerbahçe Kulübü'nde disiplin kuruluna sevk edilen eski yönetici Sadettin Saran, hakkındaki iddialarla ilgili savunmasını yaptı.

Eski futbol şube sorumlusu Saran, avukatlarıyla birlikte Fenerbahçe Burnu'ndaki disiplin kuruluna gelerek, yazılı ve sözlü olarak Tuncer Erdoğan başkanlığındaki kurula savunma verdi. 2002-2003 sezonunun devre arasında Fenerbahçe'ye gelen Rus futbolcu Beschastnykh'in transferinde kulübü zarara uğrattığı iddiasıyla disiplin kuruluna sevk edilen Saran, bu iddialara ilişkin olarak kurula bazı belgeler de sundu.

Savunması sonrasında tesislerden ayrılırken basın mensuplarının sorularını cevaplayan Saran, olumlu bir sonuç beklediğini fakat haysiyet divan kurulu üyeleri kararlarını belirlemeden, bu konuda bir şey söylemenin saygısızlık olacağını söyledi.

Son 3 yılda kulüp tesislerine 2. kez geldiğini kaydeden Saran, kuruldan kendisi hakkında olumsuz bir sonuç çıkmasına ihtimal vermedeğini vermedeğini belirterek, "Ama öyle bir sonuç olursa yargı yolu var. Ama oralara gelineceğini düşünmüyorum. Kurulda bana karşı gayet olumlu bir tutum vardı. Geçici cezamın bitmesinden 1 hafta sonra tekrar haysiyet divanına verildim. Fenerbahçe'nin yüzüncü yılında bunların olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ama burada olmamın gerçek sebebinin neler olduğunu sizlerin ve kamuoyunun bildiğini düşünüyorum. Fakat haysiyet kurulu üyelerinin son derece adil davranacaklarından kuşkum yok. Fakat bu iftirayı atanlardan da yargı önünde hesap soracağımı herkesin bilmesini istiyorum'' diye konuştu.

Saran'ın avukatlarıyla birlikte yazılı ve sözlü savunmasını yaptığını ifade eden Fenerbahçe Kulübü Disiplin Kurulu Başkanı Tuncer Erdoğan ise dosya ile ilgili incelemelerin ardından kararın verileceğini söyledi.

Erdoğan, Saran'ın yazılı savunmasında bazı deliller sunduğunu ve şahitler gösterdiğini dile getirerek, ''Deliller incelenecek, şahitler dinlenecek. Kendisiyle ilgili suçlama neyse savunmasını yaptı. Dosya kapsamını açıklayamam'' dedi.

Bu arada, Erdoğan, Fenerbahçe asbaşkanlarından Mahmut Uslu ile ilgili bir dosyanın da bugün kendilerine ulaştığını, ancak dosyanın henüz incelenmediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan ve Engin Polat serbest mi bırakıldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title