Haberler

Poz Uğruna Küçük Kızın Canını Hiçe Saydılar

Güncelleme:

İstanbul Pendik'te çatıya çıkartığı küçük çocuğun fotoğrafını çekmek isteyen iki kişi adeta faciaya davetiye çıkardı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

İstanbul Pendik'te çatıya çıkartığı küçük çocuğun fotoğrafını çekmek isteyen iki kişi adeta faciaya davetiye çıkardı. Kızın bağrışmalarına rağmen fotoğraf çekmeye devam ettiler. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

KIZIN KORKUSUNU ALDIRMADILAR

Olay Pendik Kavakpınar Mahallesi'nde dün akşam meydana geldi. Görüntülerde iki genç kız çatıya çıkarttıkları küçük bir kız çocuğuna poz verdirmeye çalışıyor. Kızın korkusuna aldırmayan 2 kız, çocuğa nasıl poz vermesi gerektiğini anlatıyor. Kızın bağırışlarına rağmen bu görüntüler bir süre daha devam etti. Yaşananlar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu İstanbul Pendik DHA 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Dürbünlü:

çocuklara yapılan korkutucu hareketler,çocukların ruh sağlığını hayatı boyunca etkilediği kesindir.anne babalar büyükler ebeveynler ögretmenler ve hocalar çok dikkatli olmak durumundalardır.yoksa psikolojisi bozuk bir toplumu kendi ellerimizle yetiştirmiş oluruz.

19
0
yanıtYanıtla
Yozgatlı:

Aynen doğrudur hocam.

yanıt8
yanıt0
MERZİFON''LU:

Aynen hocam

yanıt8
yanıt1
TELEFON Kölesi:

Cahillerin eline telefon verin ve görün neler oluyor

12
0
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

bonzai kafasi

2
0
yanıtYanıtla
Hiç kimse:

Allah sizin gibi beyinsizleri kahretsin inşallah

2
0
yanıtYanıtla
cvv:

Çocuğa uçmayı öğretiyorlar sanırım.

2
0
yanıtYanıtla
BABA:

BUNU GOREN POLISLER SAVCILER NEREDE KANUN NEREDE BU AILELER NEDEN CEZALANDIRILIP COCULARI NI DEVLET ALMIYOR COCUGUNU TEHLIKEYE ATAN AILE OLMAZ

1
0
yanıtYanıtla
Annesii:

Hastahane de olduğum bir gün kızımı çatıya çıkarıp resim çekmeye çalışan büyüklerine ayrı kızgınım, canımın yanması da ayrı. Görünce kanım dondu, gözlerime inanamadım bu üzerine titrediğim benim kızım olamazdı. Küçük çocukların kaybolmasına ölmesine tepkimin ne kadar büyük olduğunu herkes biliyor konuda bahsi geçen anne ben değilim. Uyarıp indirmeye çalışan şahısa teşekkür ederim ???? hala öfkem üzüntüm geçmedi hala içinde bulunduğum şoku atlatamadım. Kimseye birşey emanet edilemez hale gelmiş hele ki bu bir cansa... gözünden sakındıklarınızı gözünüzün önünden ayırmayın, kimseye güvenmeyin birkez daha anladım bunu ??

1
0
yanıtYanıtla
realist:

Yeni Türkiye''den insan manzaraları!!!

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title