Haberler

İstanbul: Porsche'li Müdirenin Eski Sevgilisi Tutuklandı

Fortis Bank'ın 1 Milyon YTL Dolandırılmasıyla İlgili Yürütülen Soruşturma Kapsamında Gözaltına Alınan A.k., Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.

Fortis Bank'ın 1 milyon YTL dolandırılmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan A.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

8 yıldır çalıştığı bankadan yaklaşık 1 milyon YTL'yi zimmetine geçirdiği iddia edilen K.A. ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında hakkında arama kararı bulunan A.K., yakalanarak Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmişti. Sorgusu tamamlanan A.K., İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. 8. Ağır Mahkemesi'ne çıkarılan A.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Beşiktaş'ta gözaltına alınan A.K., banka müdiresi K.A.hediye ettiği Porsche marka otomobille gündeme gelmişti.

K.A.'nın, çetinin lideri olduğu ileri sürülen G.A.'ya, eski sevgilisi A.K.'nin kendisine hediye ettiği ancak daha sonra geri istediği Porche marka otomobilini geri alınmaması için başvurduğu ileri sürülmüş, bunun üzerine A.K.nin, G.A. ve adamları tarafından kaçırılarak dövülmesi iddiası üzerine farklı bir soruşturma açılmış, bu kapsamda izlenen G.A. ve adamlarının gözaltına alınmasının ardından, bankanın dolandırıldığı ortaya çıkmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title