Haberler

Osmanbey'de Bir Kişi Raylara Atlayarak İntihar Etti, Metro Seferleri Normale Döndü

Güncelleme:

İstanbul, Osmanbey metrosunda raylara atlayan kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle, M2 Osmanbey-Yenikapı hattında seferler geçici olarak iptal edildi. Metro İstanbul, yaptığı açıklamada seferlerin normale döndüğünü duyurdu.

İstanbul, Osmanbey metrosunda raylara atlayan kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle, M2 Osmanbey-Yenikapı hattında seferler iptal edildi. Metro İstanbul, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada seferlerin normale döndüğünü duyurdu.

BİLİNMEYEN NEDENLE RAYLARA DÜŞTÜ

Olay saat 07.15'te meydana geldi. 20'li yaşlardaki bir kişinin raylara atladığını görenler polise haber verdi.

Osmanbey'de Bir Kişi Raylara Atlayarak İntihar Etti, Metro Seferleri Normale Döndü

HAYATINI KAYBETTİ

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk belirlemede şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

Osmanbey'de Bir Kişi Raylara Atlayarak İntihar Etti, Metro Seferleri Normale Döndü

SEFERLER DURDURULDU

M2 Osmanbey-Yenikapı hattında seferler geçici olarak durduruldu.

"GEÇİCİ BİR SÜRE İŞLETMEYE KAPATILMIŞTIR"

Konu ile ilgili Metro İstanbul tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sayın Yolcularımız, M2 Yenikapı- Hacıosman Metro Hattında Osmanbey İstasyonu peron 2 geçici bir süre işletmeye kapatılmıştır. Osmanbey- Taksim arasında İETT Otobüsleri ile ring seferi yapılmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz".

Son Dakika! Osmanbey'de Raylara Bir Kişi Düştü, Metro Seferlerinde Aksama Yaşanıyor

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Twitter hesabından seferlerin normale döndüğüne ilişkin duyuru yapan Metro İstanbul, "M2 Yenikapı-Hacıosman Hattımızda seferlerimiz saat 10:00 itibariyle normal olarak yapılmaktadır. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi yolculuklar. ifadelerini kullandı.

Osmanbey'de Bir Kişi Raylara Düşerek Can Verdi, Metro Seferleri Normale Döndü

Osmanbey'de Bir Kişi Raylara Atlayarak İntihar Etti, Metro Seferleri Normale Döndü

Osmanbey'de Bir Kişi Raylara Atlayarak İntihar Etti, Metro Seferleri Normale Döndü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

özgün:

yazık daha 20 yaşında ne derdi vardı acaba iş yok para yok okuyor genclerimiz iş bulamıyor bunalıma giriyor ama biz ne hikmetse devamlı büyüyoruz devlet olarak halk fakirleşiyor bunun sonucları gencler bunalımda elin suriyelisi burda bizden daha rahat hayat yaşıyorgencler intihar ediyıor yazık geldigimiz bu durumlara

6
2
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Kardes avrupada ayni ordada gecim zorlasti ayni türkiye gibi avrupada zenginler zengin oluyor fakirler fakir oluyor cok aylik alirsin cok kesinti az aylik alirsin az kesinti sonucta yinede gecinemiyorsun avrupa hayat gercekten zor kira yeme icme arac fiyatlari artti milletin gelirinde artis yok kisacasi orda mecbur kari koca colcuklar calismasi lazimki ayakta dirabilirsin yoksam isimiz biter

yanıt0
yanıt1
BALKAN:

Hayat zor! Hele Türkiye gibi yerde çok zor

2
1
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Allah herkese yardim etsin ne diyeyim elimizden birsey gelmiyor

yanıt4
yanıt0
tan gürkan:

hani her yer güvenliydi

1
1
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Adi üstünde gevenliydi

yanıt0
yanıt0
tan gürkan:

makinelerle yaşam bir yere kadar

2
0
yanıtYanıtla
Bingül teyze:

Yazık günah ya daha gencecik insanlarımıza gençlerimize ne oluyor

1
0
yanıtYanıtla
cenaze yakini:

intihar degil sabah ise giderken tren geliyormu diye bakarken dengesini kaybetmis peşine tren gelmis

0
0
yanıtYanıtla
cenaze yakini:

intihar degil sabah ise giderken dengesini kaybetmis trene bakarken

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title