Haberler

İstanbul: Modern Komatsu İş Makinaları İçin Tasarlanan Uydu Sistemi Komtrax, Temsa ile Türkiye'de

Temsa, 1983 Yılından Bu Yana Distribütörlüğünü Yaptığı Komatsu İş Makinaları Tarafından Geliştirilen "Makina Takip ve Yönlendirme Sistemi" Komtrax Teknolojisini Türkiye'ye Getirdi. Komtrax, Komatsu İş Makinaları Filosunu İnternet Üzerinden Sürekli Takip Ederken, Sahadaki Çalışmaların Hızlı, Güvenli ve Kesintisiz Bir Şekilde Devamını Sağlıyor.

Temsa, 1983 yılından bu yana distribütörlüğünü yaptığı Komatsu İş Makinaları tarafından geliştirilen "Makina Takip ve Yönlendirme Sistemi" Komtrax teknolojisini Türkiye'ye getirdi. Komtrax, Komatsu İş Makinaları filosunu İnternet üzerinden sürekli takip ederken, sahadaki çalışmaların hızlı, güvenli ve kesintisiz bir şekilde devamını sağlıyor.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, araştırma ve geliştirme çalışmalarına her yıl 600 milyon dolarlık bir bütçe ayıran ve sektördeki teknolojik yenilikleri başarı ile hayata geçiren Komatsu, İş Makinalarının sahadaki takibini kolaylaştıran ve verimliliği artıran yepyeni bir teknolojiye imza attı: Komtrax "Makina Takip ve Yönlendirme Sistemi". 1983 yılında bu yana Komatsu İş Makinaları'nı Türk sanayisinin hizmetine sunan Temsa A.Ş. de, bu yepyeni teknolojiyi Türk sanayisi ile buluşturuyor. Komtrax; Avrupa, Asya ve Türkiye'yi kapsayan bir alanda, İnternet üzerinden Türkçe olarak hizmet sunuyor.

Komtrax Makina Takip ve Yönlendirme Sistemi, Komatsu İş Makinaları filosunun sayısal bir harita üzerinden sürekli takibini sağlayıp; hızlı, güvenli ve kesintisiz bir iş süreci oluşturuyor. Komtrax üzerinden makina operatörünün çalışma saatlerini, bekleme süreleri ve performans-yakıt tüketimi değerlerine ulaşabiliyor. Makine monitöründen görülebilen anlık tüm veriler, makinadaymış gibi görme imkanı sağlanıyor. Bakım zamanlarını ve ihtiyaçları görülerek, yapılan bakımlarda kullanılan parçaların orijinal ve eksiksiz değiştirildiği takip edebiliyor. Makinanın kaçırılıyor mu, kaçak çalıştırılıyor mu vs. takibi Komtrax teknolojisi ile 7x24 saat izlenebiliyor. Makinanın geçmiş zaman dilimleri içerisinde nerede oldukları görülerek sevk edilecekleri yerler kolaylıkla planlanıp, gün içindeki dosya takibi ve telefon trafiği ortadan kalkıyor. Makinanın gecmiş arızaları ve bakımları hakkındaki gerçek ekspertiz yapabiliyor ve ikinci el değeri arttırılabiliyor. Hemen servis, orijinal parça, çabuk arıza çözümü, arızayı Komtrax ile önceden görerek erken teşhis ile müdahale ederek servis garantisi ile çalışılıyor. Komtrax, herhangi bir yerde İnternet üzerinden bir bilgisayar yardımıyla kolayca kullanılıyor. Makinaya montajı kolay olan Komtrax'ın devreye alınması da hızlı. Bilgi transferi esnasında GPS ve Orbcomm iletişim sistemini kullanılıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title