Haberler

İstanbul Merkezli Operasyon

Mardin'in Derik ilçesindeki bazı kamu kurumlarının yöneticileri ile sivil toplum kuruluşları basın açıklaması ile İstanbul merkezli operasyonu protesto etti Eğitim Bir Sen Derik Temsilcisi Macit: "Birileri bu vesileyle ortak vatan içinde adil, eşit, özgür ve kardeşçe yaşama irade ve çabalarını yıpratmayı.

Derik'te bazı sivil toplum kuruluşları yaptıkları basın açıklaması ile İstanbul merkezli operasyona tepki gösterdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bir araya gelen aralarında İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürünün de yer aldığı bir grup Cumhuriyet Meydanına yürüdü.

Burada grup adına açıklama yapan Eğitim Bir- Sen İlçe Temsilcisi Mehmet Macit, 17 Aralık 2013'te gerçekleştirilen operasyonu protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenlediklerini söyledi.

Macit bir yolsuzluk ve ahlaksızlık varsa mutlaka soruşturulması gerektiğini ifade ederek, suçu işleyen kim olursa olsun hak ettiği cezanın uygulanması gerektiğini söyledi.

Bu konuda imtiyazlı ve ayrıcalıklı hiçbir kişi veya grubun olmaması gerektiğini vurgulayan Macit, şöyle dedi:

"Yolsuzluk ve hırsızlıkla mücadele gibi ahlaki ve hukuki açıdan ulvi çabalar siyasi entrikalara alet edilerek bazı emellere kurban edilmemelidir. Yolsuzlukla mücadele kılıfı altında otorite kavgasına girişmek en büyük hukuksuzluk ve ahlaksızlıktır. Eğer birileri bu vesileyle ortak vatan içinde adil, eşit, özgür ve kardeşçe yaşama irade ve çabalarını yıpratmayı hedefliyorsa bunu asla başaramayacaklarını ilan ediyoruz."

Basın açıklamasına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kerem Dip, AK Parti ilçe Başkanı Ali Osman Tutal, Sağlık Sen Derik Temsilcisi Abdurrezak Akın, sendika üyeleri ve vatandaşlar katıldı. - Mardin

Kaynak: AA / Yerel

Eğitim Bir Sen İstanbul Mardin Derik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title