Haberler

İstanbul Merkezli Operasyon

Her Yerde Adalet Platformu Başkanı Öztürk: "Küresel finans baronları ve onların içerideki uzantılarınca tıpkı 27 Mayıs, 12 Eylül ve 28 Şubat darbelerinde olduğu gibi halkın oylarıyla iş başına gelmiş hükümetler düşürülerek, milli irade yok edilmek istenmektedir" Memur Sen Gümüşhane Şube Başkanı Ağaç:

Her Yerde Adalet Platformu Başkanı Özkan Öztürk, "Küresel finans baronları ve onların içerideki uzantılarınca tıpkı 27 Mayıs, 12 Eylül ve 28 Şubat darbelerinde olduğu gibi, halkın oylarıyla iş başına gelmiş hükümetler düşürülerek, milli irade yok edilmek istenmektedir" dedi.

Öztürk, platformun genel merkezinde yaptığı açıklamada, İstanbul merkezli operasyonla ilgili yargı sürecinin sonuna kadar işlemesi gerektiğini söyledi.

"Masumiyet karinesi" gereği hukuki süreç sonuçlanmadan, hiç kimsenin kamuoyu önünde mahkum edilemeyeceğini hatırlatan Öztürk, soruşturmanın etkin ve hızlı şekilde sonuçlandırılmasını istedi.

Öztürk, 17 Aralık operasyonunun Londra, Washington ve Tel Aviv merkezli olduğunu öne sürerek, şunları kaydetti:

"Küresel finans baronları ve onların içerideki uzantılarınca tıpkı 27 Mayıs, 12 Eylül ve 28 Şubat darbelerinde olduğu gibi halkın oylarıyla iş başına gelmiş hükümetler düşürülerek, milli irade yok edilmek istenmektedir. Ülke olarak son birkaç yıl içerisinde milli iradeye yönelik suikastler düzenlenmiştir. 2007 yılında yaşanan Cumhurbaşkanlığı krizi, 7 Şubat 2012'deki MİT krizi, mayıs ayının son günlerindeki Gezi kalkışması ve 17 Aralık tarihindeki operasyon ile amaçlanan; özelde bu ülkenin Başbakanı, genelde ise büyük Türkiye halkı olduğunu bir kere daha hatırlatıyoruz."

-Memur-Sen Gümüşhane Şubesi Başkanı Veli Ağaç

Memur-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Veli Ağaç da "Küresel bir oyuncu olan ve yeniden dirilme adına güçlü bir ekonomiye kavuşmayı hedefleyen Türkiyemiz, diz çöktürülme ve eskiden olduğu gibi sıradanlaştırılma projesiyle karşı karşıyadır" dedi.

Ağaç, 32 sivil toplum kuruluşundan oluşan Milli İrade Platformu adına sendika binasında yaptığı basın açıklamasında, yolsuzluk yapanın, rüşvet verenin ve alanın melun olduğuna, aynı şekilde iftira atmanın da zulüm olduğuna inanan bir medeniyetin mensupları olduklarını belirtti.

Yolsuzluğu ve hırsızlığı savunanın, yetim hakkı yiyenlere arka çıkanın Allah'ın lanetine uğrayacağını ifade eden Ağaç, şunları söyledi:

"Adına yolsuzluk operasyonu denen ve doğrudan Türkiye Cumhuriyeti devletini hedef alarak itibarsızlaştırma çabası olan bu mühendislik projesiyle Türkiye Halk Bankası üzerinden bu ülkeye 4 günde 10 milyar dolar zarar ettirilmiştir. Hem ekonomik hem siyasi itibarsızlaştırma operasyonuna giydirilen kara para aklama iddiası, ülkemizin İran ile yaptığı ambargolu döneme ait ve ülke çıkarlarını gözeten meşru bir ticaretten ibarettir. ABD'nin hedefine koyduğu Halk Bankasına operasyon yapanlar aslında kendi ülkesine operasyon yapmıştır. Türkiye ayağından vurulmuştur. Bir yandan adına yolsuzluk operasyonu denen ve genelde Türkiye'yi, özelde ise siyaset kurumlarını hedef alan bir tasfiye projesidir. Biliyoruz ki Türkiye'nin güzel tablosu birilerini gayet huzursuz ediyor fakat onlar iyi bilsinler ki halkın baş tacı olanlar, ayak oyunlarıyla alaşağı edilemez." - Konya

Kaynak: AA / Güncel

Özkan Öztürk 28 Şubat İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title