Haberler

İstanbul: Mehmet Yozgatlı, Palermo Maçı Öncesi İddialı Konuştu

Fenerbahçe'nin Başarılı Futbolcusu Mehmet Yozgatlı, Hedeflerinin Palermo Maçını Kazanmak ve UEFA Kupası'nda Bir Üst Tura Yükselmek Olduğunu Söyledi.

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Mehmet Yozgatlı, hedeflerinin Palermo maçını kazanmak ve UEFA Kupası'nda bir üst tura yükselmek olduğunu söyledi.

Palermo maçı ile ilgili FB TV'ye açıklamalarda bulunan Mehmet Yozgatlı, UEFA Kupası'nda bir üst tura yükselmeyi hedeflediklerini belirterek, "Bizim için gerçekten zor ve önemli bir karşılaşma. Bütün takım ve taraftar olarak Palermo maçına kilitlendik. Hedefimiz bu maçı kazanmak ve UEFA Kupası'nda bir üst tura çıkmak. Palermo, Serie A'nın en iyi takımlarından biri, o yüzden zor olacak ama ben inanıyorum ki taraftarımızın önünde ve kendi sahamızda Palermo'yu evine puansız göndereceğiz" diye konuştu.

'Zorlu maçlar üst üste geldi. Her maça ayrı ayrı motive olmak futbolcular için bir problem mi ?' sorusu üzerine Sarı-lacivertli futbolcu Mehmet Yozgatlı, "Gerçekten biraz kısmetsizlik oldu. Çünkü Beşiktaş ile oynadık, şimdi Palermo, ardından Trabzonspor, Celta Vigo ve Galatasaray maçlarımız var, gerçekten çok zorlu bir periyod bekliyor bizi. Ama bizim için önemli olan Palermo maçı. Diğer maçları şu an düşünmüyoruz, sadece Palermo maçını düşünüyoruz ve bu maçtan 3 puan almaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title