Haberler

İstanbul: Mehmet Yozgatlı'dan Önemli Açıklamalar

Fenerbahçeli Futbolcu Mehmet Yozgatlı, Sarı-lacivertli Takımda Çok Mutlu Olduğunu Belirterek, "Fenerbahçe'de Olduğum Kadar Hiçbir Yerde Mutlu Olabileceğimi Sanmıyorum" Dedi.

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Yozgatlı, Sarı-lacivertli takımda çok mutlu olduğunu belirterek, "Fenerbahçe'de olduğum kadar hiçbir yerde mutlu olabileceğimi sanmıyorum" dedi.

Sarı-lacivertli oyuncu Mehmet Yozgatlı, kulübün resmi internet sitesine önemli açıklamalarda bulundu. Hafta sonu oynayacakları Ankaraspor maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Mehmet Yozgatlı, "Milli Takımlarda yer alan oyuncularımız var. Ancak biz elimizden geldiği kadar çalışıyoruz, arkadaşlarımız da döndüklerinde en iyi şekilde Ankaraspor'un karşısına çıkıp etkili bir mücadele sergileyeceğiz" diye konuştu.

UEFA Kupası'nda Fenerbahçe'nin düştüğü grupla ilgili olarak ise Mehmet Yozgatlı, "Futbolda isimden çok çaba ve mücadele önemlidir. Her grupta zorlu rakipler olacaktır. Önemli olan mücadele ederek, tüm ruhunu ortaya koyarak başarıya ulaşmak. Biz rakiplerimizi geçecek güçteyiz ve geçeceğimize inanıyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin güçlü bir yapıya sahip olduğunu, dedikodular ile çökmeyeceğini kaydeden Mehmet Yozgatlı, "Yeni gelen yabancı oyuncularımız ilk kez Türkiye'ye geldi. Alışma süreci geçirmeleri normal, ama günden güne bu durum azalıyor ve onlar da bize alışıyor. Teknik direktörümüz de takımın uyumu için elinden geleni yapıyor. Ayrıca Zico hakkında yabancılar ile daha çok ilgileniyor gibi yorumları tamamen yalan, çünkü idmanlarımızı izleyen herkes bilir ki Zico hem bize hem de yabancı oyunculara eşit ölçüde davranıyor. Bu tip dedikoduların Fenerbahçe'mizi yıpratmak için yapıldığını düşünüyorum. Ama boşuna uğraşıyorlar, çünkü biz güçlü bir yapıya sahibiz. Dedikodular ile çökmeyiz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den ayrılacağı yönünde haberleri de yalanlayan Mehmet Yozgatlı, "Ben ailemin yanına kısa bir tatile gittim ve bunu bazıları mutsuz, başka takıma gidiyor diye yorumladı. Açıkçası ben bu haberleri gördüğümde şok oldum, zaten menajerim aracılığı ile de bu haberleri yalanladım. Ben Fenerbahçe'de çok mutluyum. Her zaman forma giyebileceğim düşüncesi ile hazır olmaya çalışıyorum. Çünkü futbolda her şey olabilir. Sözleşmem bitiyor ama yine de ilk masaya oturacağım takım her zaman Fenerbahçe'dir. Çünkü Fenerbahçe'de olduğum kadar hiçbir yerde mutlu olabileceğimi sanmıyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title