Haberler

İstanbul: Marka 2006 Yarın Çırağan Sarayı'nda Başlıyor

Dünyanın en etkileyici marka konferanslarından biri olan ve bu sene 7.'si düzenlenen Marka Konferansı, 7 Aralık'ta Çıragan Sarayı'nda başlıyor. Bu yıl da birbirinden değerli birçok marka uzmanı ve sürpriz konuşmacının katılacağı Marka 2006'nın sürpriz konuğu ünlü müzisyen, sosyal sorumluluk lideri ve iş adamı Bob Geldof.

Sektör profesyonellerine bu yıl da unutulmaz bir marka deneyimi sunacak olan Marka Konferansı, Türkiye'den ve dünyadan ilginç marka hikayeleri, yepyeni farklı bilgiler, birbirinden renkli, şaşırtıcı, alışılmadık ve provokatif sunumları ile katılımcılara ilham kaynağı olacak. Her yıl farklı bir marka temasına verilen Marka ödülü bu yıl Sanata Enerji ve Değer Katan Marka başlığıyla sanat alanında öne çıkan bir markaya verilecek. Ödülün kime verileceği merakla bekleniyor.

Büyülü atmosferiyle ve katılımcılarına yaşattığı benzersiz ruhuyla izleyenleri her yıl kendisine hayran bırakan Marka Konferansı'nın sürprizleri bu yıl da heyecanla bekleniyor. Her yıl katlanan bir ilgiyle takip edilen ve bu sene gerçekleşen 7.'sinde bine yakın rekor bir katılımla kapılarını sektörün profesyonelerine açan Marka Konferansı 7-8 Aralık 2006 tarihleri arasında Çırağan Sarayı'nda gerçekleşecek. Marka ve markalaşma konusunda dünyadan ve Türkiye'den pek çok önemli ismin yanı sıra bu senenin büyük sürprizi, ünlü müzisyen, sosyal sorumluluk lideri ve iş adamı Bob Geldof'un yapacağı açılış konuşması olacak. Ana Sponsor World'ün özel davetlisi olarak Marka konferansında konuşacak olan Bob Geldof, "Fark Yaratmak!" başlıklı konuşmasıyla markalara ilham verecek. Konferansın ilk gününün Bob Geldof'tan sonraki konuğu ise "Türkiye Markası Nasıl Algılanıyor, Nasıl Yönetiliyor?" başlıklı konuşmasıyla merakla beklenen Ömer Çelik. Çelik, sunumunun ikinci bölümünü ünlü televizyoncu Mehmet Ali Birand ile birlikte röportaj formatında gerçekleştirecek.

Yapılan açıklamaya göre, ilk günün bir diğer önemli konuğu Gucci Group'da yönetici/danışman, Universita Bocconi ve Instituto Marangoni'de öğretim üyesi Claudia Mastrangelo ise sunumunda "lüks markalar yayılma stratejilerinde yerelleşebilir mi?" sorusunu cevaplayacak. Yine ilk gün Mey İçki CEO'su Galip Yorgancıoğlu, sunumunda Mey İçki'nin kriz yönetimindeki başarısını ve bunun markaya kattığı değeri anlatırken, ünlü gazeteci, yorumcu ve reklamcı Mark Tungate "Evrim Geçiren Tüketicinin İzini Sürmek" başlıklı konuşmasıyla birbirinden ilginç davranış eğilimlerini sunacak. İlk günün en ilginç sunumlarından birisini de "Kirlenmek güzeldir" kampanyasıyla Unilever Pazarlama Başkan Yardımcısı Mehmet Altınok ve Unilever Pazarlama Direktörü Zeynep Yalım Uzun tarafından yapılacak.

Konferansın ikinci gününün programında da birbirinden değerli sürpriz isim, katılımcılara benzersiz dakikalar yaşatacaklar. "Got Milk?" kampanyasının yaratıcısı, pazarlama dehası Jeff Manning dünyanın algısını değiştirerek süt endüstrisini ayağa kaldıran projesini katılımcılara anlatırken, ünlü marka danışmanı Moti Shahani markaların geleceğine ilişkin projeksiyonlar sunacak. TWBA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve kurucu ortağı Cem Topçuoğlu ise reklamcılıkta yıllardır uygulanan geleneksel yöntemlerin günümüzde geçerliliği olup olmadığını, bunların sektörün ihtiyaçlarını karşılayıp karşılamadığını sorgulayan sunumuyla dikkat çekerken ünlü işadamı Ferruh Tanay ise Fenerium markasını anlatacak.

İkinci günün önemli marka uzmanlarından biri olan mimar ve tasarımcı Matteo Thun ise, marka iletişiminin en güçlü belirleyicisi olan tasarımın önemini anlatacak. Kuantum fiziğinin marka yönetiminde yarattığı farkı anlatacak olan Dr. Alan Wolf Quantum gibi İngiltere'nin en ilham verici kadınlarından biri olan Dee Caffari'nin sunumununda büyük ilgi toplaması bekleniyor. Akıntılara ve rüzgara karşı dünyayı ters yönden tek başına dolaşan ilk kadın denizci olarak açıkdenizdeki serüvenini anlatacak olan Caffari'nin bu serüveninin hikayesi marka okyanusunda yarışan tüm markalara ilham veren bir sunum olacak. Konferansın en ilginç performanlarından birisini ise yine ikinci gün, ünlü müzisyen Nil Karaibrahimgil gerçekleştirilecek. "Markasız müzik, müziksiz marka olmaz" diyen Nil Karaibrahimgil, Marka 2006'da gerçekleştireceği interaktif performans ile katılımcılara unatamayacakları bir konferans deneyimi yaşatacak.

Marka Konferansı bu sene sosyal sorumluluk projelerinin önemine olan inancıyla bir ilke daha imza atarak konferans hedeflerine 2006 yılında 2006 çocuğumuza okul öncesi eğitimin kapılarını açmayı da katıyor. Yürekli Danışmanlık tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Marka 2006 konferansı AÇEV ve Ana sponsor World'ün katkılarıyla gerçekleştirilecek bu proje ile Mardin ve Diyarbakır'da toplam 2006 çocuğumuza okul öncesi eğitim şansı sağlayacak. Her sene olduğu gibi bu sene de moderatörlüğünü BJ Cunningham'ın yaptığı konferans süresince uluslararası bir kariyere sahip ünlü Holandalı saksafoncu Machiel van der Aar'ın eşsiz müziği ile konferansa farklı bir renk katacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title