Haberler

İstanbul: Legrand'dan Sınırları Aşan Eğitimler

Elektrik tesisatı ve yapısal kablolama sistemleri alanında dünya önde gelen firmalarından Legrand, eğitime büyük önem veriyor. Personeline, müşterisine ve sektöre büyük yatırım yapan Legrand, ihtiyaç halinde geniş kadrosu ile sınırları aşarak, her kente ücretsiz eğitim olanağı da sağlıyor. Elektrik profesyonellerine yönelik eğitimlere katılım için Legrand müşterisi ya da kullanıcısı olmak gerekmiyor.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, Legrand, çalışanlarının hem kişisel gelişimleri hem de görev tanımları dahilindeki yenilikleri takip edebilmeleri açısından, ihtiyaçları olan tüm eğitimleri almalarını sağlıyor. Eğitimler insan kaynakları departmanı tarafından şirketinin hedefleri, çalıştığı departmanın hedefleri ve personelin kişisel gelişimi ile birlikte bir bütün olarak ele alınıyor. Eğitimler senelik olarak planlanıyor ve ihtiyaçlara bağlı olarak özel danışmanlık şirketleri tarafından da yürütülebiliyor. Müşteriye yönelik eğitimler ise, müşteri hizmetleri departmanı tarafından gerçekleştiriliyor. Legrand, müşteri eğitimlerini, ''genel şirket ve ürün tanıtımı'', ''ürün tanıtımı ve temel teknik bilgiler'' ve ''ürünlerin montajı'' olmak üzere 3 farklı gruba ayırıyor. Montaj eğitimleri gerekli düzeneklerin İstanbul Merkez Ofisi'nde bulunması sebebi ile burada gerçekleştiriliyor. Montaj eğitimleri maksimum 12 kişiden oluşan gruplara veriliyor. Legrand'ın düzenlediği seminerlere katılanlara eğitim süresince işlenen konular bir eğitim CD'si halinde veriliyor.

Eğitimlerin içeriklerinin belirlenmesinde, ücretsiz teknik danışma hattına gelen telefonların içerikleri belirleyici rol oynuyor. 2006 yılında eğitim seminerlerinin ana başlıklarını, sektöre yönelik ihtiyaçlar, sunulan yeni ürünler ve sektör dinamikleri oluşturdu. Uzman kadrosu ile yurdun çeşitli illerinde gerçekleştirilen 17 seminer ve İstanbul'da gerçekleştirilen 12 teknik eğitim ile geniş kitlelerin ihtiyaçları karşılandı. Seminer salonlarında gerçekleştirilen eğitimler 50 - 60 kişilik gruplara veriliyor. İstanbul dışındaki müşterilerini de unutmayan Legrand, katılım isteklerini değerlendirip seçilen müşterilerin İstanbul'a ulaşım ve konaklama masraflarını da karşılıyor. 2007 yılında farklı ürün ve uzmanlık konularında eğitimler düzenlemeyi planlayan Legrand, en üst düzey müşteri memnuniyetini hedefliyor. Eğitimlere www.legrand.com.tr sitesindeki başvuru formlarını doldurarak veya İstanbul, Adana, Ankara, Bursa ya da İzmir Bölge Satış Müdürlükleri'ne başvurarak katılmak mümkün.

Öte yandan, elektrik tesisatı ve yapısal kablolama sistemleri alanlarında, G.O.S.B.'sinde (Gebze Organize Sanayi Bölgesi) 40 dönüm arazi üzerine kurulu, 15 dönüm kapalı alanı bulunan fabrikası, 4 Bölge Satış Müdürlüğü, 4 bölge satış temsilciliği ve 400'ü aşkın çalışanıyla Legrand Türkiye, imalat, satış ve satış sonrası servisi ile hizmet veriyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title