Haberler

İstanbul: Kodak'ın Yeni Modeli Z710 2007'nin İlk Aylarında Pazara Sunulacak

2007'nin İlk Aylarında Türkiye Pazarına da Sunulacak Olan Yeni Kodak Easyshare Z710 Zoom'lu Dijital Fotoğraf Makinesi, Gelişmiş Teknik Özellikleri "Bas-çek" Kolaylığıyla Birleştiriyor. Ürün, Yüksek Görüntü Kalitesi ve Uygun Fiyatı ile Dijital Fotoğrafseverler İçin İdeal Bir Seçenek Olarak Satışa Sunuluyor.

2007'nin ilk aylarında Türkiye pazarına da sunulacak olan yeni Kodak EasyShare Z710 zoom'lu dijital fotoğraf makinesi, gelişmiş teknik özellikleri "bas-çek" kolaylığıyla birleştiriyor. Ürün, yüksek görüntü kalitesi ve uygun fiyatı ile dijital fotoğrafseverler için ideal bir seçenek olarak satışa sunuluyor.

Yapılan açıklamaya göre, 2007'nin ilk aylarında Türkiye pazarına da sunulacak olan Kodak EasyShare Z710 zoom'lu dijital fotoğraf makinesi, 10X optik zoom'u, üstün görüntü kalitesi ve gelişmiş özellikleri ile, uygun fiyata yüksek performans elde etme imkanı verecek. Hem başlangıç, hem de ileri düzeydeki dijital fotoğrafseverlere hitap eden Z710, profesyonel görünümlü sonuçlar için "bas-çek" kolaylığı sağlıyor. Z710'un üstün görüntü kalitesinin sırrı, güçlü 7.1 MP'lik görüntü sensörü ile profesyonel kalitede Schneider-Kreuznach Variogon 10X optik zoom lensin bir arada sunulması olarak açıklanıyor. Böylece, zoom'lamak ve net görüntüler çekmek kolaylaşırken, 76x102 cm'ye kadar yüksek kaliteli baskılar alınabiliyor. Bunun yanında, Kodak Renk Bilimi görüntü işleme çipi, doğal detayları, doğru ten tonlarını ve nefes kesici renkleri yakalamaya yardımcı oluyor.

Z710'un akıllı özellikleri, herkese dijital fotoğrafçılıkta daha iyisini yapabilme imkanı veriyor. Kırpma, canlı histogram ve çekim için özel çizgili ekran gibi, makine üzerindeki fotoğraf geliştirme özellikleri, her çekimde daha yaratıcı olmaya olanak tanıyor. Program, diyafram açıklığı ve obtüratör önceliği, tam manuel mod dahil ileri düzey ayarlar ve kişiye özel kontroller, her durumda üst düzeyde fotoğraf kontrolü sağlıyor. Hiçbir çaba harcamak istemeyen kullanıcılar, önceden programlanmış 19 ortam ve renk modundan (örn. mum ışığı, havai fişek, parti ve kumsal) birini tercih ederek doğru çekimleri otomatik yapabiliyorlar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title